به گزارش ایرنا، این طرح که از دی ماه امسال به همت گروه ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان کردستان آغاز شده بود، با برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی به کار خود پایان داد.
این طرح با هدف گذاری برای پوشش ۸۰۰ بانو به کمک هیات های پزشکی ورزشی، آمادگی جسمانی و ورزش های همگانی در استان، از دی ماه انجام شد.
۴۰ درصد از سهمیه این طرح شامل برگزاری کارگاههای آموزشی و توجیهی برای بانوان شاغل در ادارات کل دولتی اختصاص داده شده بود.
با اعلام مسئول ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان کردستان ۵۰ درصد دیگر از بانوان که زنان خانه دار و دانشجویان را شامل می شود، در بهمن ماه به مرحله اجرا درآمد.
۱۰ درصد از بانوان در طرح ارتقا سلامت به بانوان ۶۰ سال و بالاتر اختصاص داده شده که اجرای این فاز نیز با هدف تمرکززدایی، به شهرستان ها واگذار شد و بانوان پنج شهرستان در سطح استان مورد پایش قرار گرفتند و کارگاه ها و دوره های آموزشی برای آنان برگزار شد.
شهرستان های سنندج، سقز، بیجار، بانه و کامیاران از سوی گروه ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان کردستان به عنوان محل برگزاری طرح پایش و ارتقا سلامت بانوان معرفی و مورد ارزیابی قرار گرفتند.
اجرای تست های تخصصی ورزشی و پزشکی، شناسایی ناهنجاری های ساختار قامتی و تلاش برای رفع آنها از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی تحت عنوان آشنایی با نقش فعالیت بدنی مستمر و منظم در پیشگیری و کنترل بیماری های متابولیک و اسکلتی-عضلانی و همچنین حرکات اصلاحی به منظور برطرف کردن آسیب های ناشی از فعالیت های روزانه از جمله بخش های طرح ملی پایش و ارتقاء سلامت بانوان بود که در طول سه دوره مختلف برای بانوان برگزار شد.
طرح ملی حوزه سلامت بانوان هم سال گذشته برای ۵۰ بانوی کردستانی برگزار شد.
نظر شما