مطلوبیت میکروبی آب آشامیدنی روستاهای همدان ۹۷.۳ درصد است

همدان- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: مطلوبیت میکروبی آب آشامیدنی روستاهای این استان ۹۷.۳ درصد است که درصدد رساندن این عدد به ۹۹ درصد هستیم.

فرهاد بختیاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مطلوبیت میکروبی آب آشامیدنی روستاها بر اساس گزارش مرکز بهداشت در سال ۱۳۹۰، ۸۸ درصد بود که پایان سال گذشته به ۹۷.۳ درصد رسید.

وی اضافه کرد: ۸۳۲ حلقه چاه در روستاهای همدان وجود دارد همچنین برای تامین آب آشامیدنی روستاها از ۲۵۲ چشمه و ۶۰ قنات استفاده می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان بیان کرد: حدود ۳۲ میلیون متر مکعب ظرفیت تامین آب در بخش روستایی است.

بختیاری افزود: ۲ هزار و ۸۶۰ کیلومتر خط آبرسانی و چهار هزار و ۱۵ کیلومتر شبکه توزیع در بخش روستایی داریم.

وی بیان کرد: هزار و ۶۳ روستا با ۱۸۳ هزار خانوار روستایی در استان وجود دارد که ۷۹۲ روستا با ۸۳.۴ درصد جمعیت زیر پوشش خدمات آبرسانی این شرکت قرار دارد.

وی گفت: شاخص بهره مندی روستاهای بالای ۲۰ خانوار از آب سالم و پایدار ۷۲.۲ درصد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha