هزار و ۷۰۰مددجوی کردستانی خودکفا شدند/اعطای جهیزیه به زوج‌های جوان

سنندج-ایرنا- جشن اشتغال و خودکفایی هزار و ۷۰۰ نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان و مراسم نمادین اهدای ۵۲ سری جهیزیه به مددجویان کشور روز چهارشنبه با حضور مسئولان استانی و کشوری در سنندج برگزار شد.

به گزارش ایرنا، کمیته امداد امام خمینی(ره) با انجام ۱۱ فعالیت همواره در تلاش برای رفع مشکل نیازمندان در حوزه‌های مختلف است و در این زمینه نیز اقدامات بسیار خوبی در استان کردستان انجام داده است.

توانمندسازی مددجویان تحت پوشش و ایجاد اشتغال برای آنان و تامین لوازم ضروری زندگی در قالب جهیزیه به زوج های جوان نیازمند و تحت پوشش از جمله فعالیت‌های این نهاد حمایتی است.

براین اساس مراسم خوکفایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و همچنین مراسم نمادین کشوری اهدای جهیزیه با حضور رییس کمیته امداد کشور و مسئولان استان کردستان در اردوگاه فرهنگی تربیتی امام علی(ع) سنندج برگزار شد.

تلاش برای فقرزدایی

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در سنندج در این آیین اظهار کرد: خدماتی که نهاد مقدس کمیته امداد امام خمینی(ره) در جامعه و به نیازمندان ارائه می دهد هویدا بوده و برکسی پوشیده نیست.

ماموستا فایق رستمی با تاکید بر تلاش برای فقرزدایی در جامعه گفت: یکی از کارکردهای اصلی کمیته امداد تلاش برای فقرزدایی است و در این زمینه در استان کردستان اقدامات خوبی انجام شده اما این مهم به همکاری و همراهی دستگاه‌های مختلف و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در استان است.

وی با بیان اینکه دشمنان براین باورند که اسلام تنبل‌پرور است، درحالی که دین مبین اسلام بر تلاش، توسعه و عمران تاکید دارد، گفت: امروز کشور ما غنی است بویژه در کردستان، زمینه اشتغال و کار زیاد است اما باید تلاش شده و از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

امام جمعه سنندج یادآور شد: استان کردستان ظرفیت‌های زیادی از جمله بازارچه‌های مرزی، معادن طلا، ظرفیت‌های گردشگری و مهمتر از همه جوانان تحصیل کرده دارد که اگر مورد استفاده قرار گیرد بسیاری از مشکلات ما در استان رفع خواهد شد.

کمیته امداد در بودجه ۱۴۰۴ بصورت ویژه دیده شده است

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در بودجه ۱۴۰۴ باتوجه به خدماتی که از گذشته تاکنون در کشور دیده ایم به عنوان یک سرباز این مجموعه تا جایی که توانسته‌ایم ویژه دیده شده است.

محسن فتحی افزود: خیرین کردستانی به این نهاد در استان اعتماد دارند و این اعتماد ناشی از اعتمادسازی است که مسئولان این نهاد در استان با کار شفافی که انجام داده اند، این مهم ایجاد شده است.

دیگر نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین اظهار کرد: در استان کردستان از نظر درآمد سرانه، اشتغال، حمایت‌های خیران و صنعت نیازمند توجه بیشتر از سوی مسئولان کشوری هستیم چراکه انسان‌های شریف زحمتکشی در این استان داریم که علی‌رغم تلاش هایی که انجام می دهند با مشکلات زیادی مواجه هستند.

سالار مرادی افزود: انتظار داریم در حوزه‌های مختلف کردستان بصورت ویژه دیده شود، ضمن اینکه ما در مرحله حمایت می توانیم مسکن وار کمک کنیم اما مهمترین خواسته ما خودکفایی است و در این راستا اشتعال های گروهی بسیار کارساز است و ما ظرفیت‌های لازم را در این زمینه داریم و بانک ها نیز، مکاتباتی که از طرف کمیته امداد می شود را با دید مساعدتری ببینند.

وی یادآور شد، بی شک در دولت چهاردهم شاهد تحولات خوبی در استان کردستان خواهیم بود.

اعطای هزار و ۹۰ فقره جهیزیه

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در این مراسم جشن اظهار کرد: یکی از برنامه‌های کمیته امداد امام(ره) توانمندسازی مددجویان زیرپوشش این نهاد است که براساس فرمایشات امامین انقلاب و تاکیدات رهبری این نهاد همواره بر این مهم تلاش داشته و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.

رضا طوسی افزود: درحال حاضر بیش ۱۰۰ نوع خدمت به مددجویان زیرپوشش این نهاد ارائه می‌شود و یکی از این خدمات اعطای جهیزیه به زوج‌های جوان تحت پوشش در راستای ترویج سنت حسنه ازدواج، ترویج ازدواج آسان، تحکیم بنیان خانواده و جوانی جمعیت است.

وی با بیان اینکه جهیزیه مددجویان در قالب پنج قلم کالای اساسی اعطا می‌شود، گفت: در طول سه‌سال اخیر پنج هزار و ۷۰۰ سری جهیزیه به مددجویان اعطا شده است که هزار و ۹۱ سری آن مربوط به امسال است و در حال حاضر هیچ پشت نوبتی برای تهیه جهیزیه در استان وجود ندارد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) یکی دیگر از خدمات این نهاد را ایجاد اشتغال برای مددجویان براساس نیاز سنجی فضای کسب وکار، استعداد سنجی و بازاریابی اعلام کرد و افزود: در سه سال در قالب ۱۱ فعالیت و رشته ۲۸هزار و۱۹۷ فرصت شغلی در این نهاد ایجاد شده است که از این آمار ۷۵ درصد برای مددجویان و فرزندان آنان و ۷۵درصد برای سایر نیازمندان بوده است.

وی ادامه داد: ۴۳درصد از اشتغال ایجاد شده در روستاها و مابقی در شهرها و ۳۳درصد توسط زنان سرپرست خانوار و ۶۷ توسط مردان بوده است، ضمن اینکه ۷۶ درصد مشاغل ما مرتبط با کارآفرینان۲۰ تا ۵۰ و مابقی ۵۰ سال به بالا بوده است.

طوسی یادآور شد: با فرصت های شغلی ایجاد شده در طول سه سال گذشته جشن اشتغال و خودکفایی هشت هزار خانوار کردستانی برگزار شده است.

در ادامه این آیین از یاوران اشتغال و کارآفرینان برتر تحت پوشش کمیته امداد تجلیل شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha