به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت آب منطقهای مازندران، نعمتالله زیارلاریمی با بیان اینکه اقدامات لازم برای جلوگیری از برداشت غیرمجاز آب از چاههای شناسایی شده در حال انجام است، اظهار کرد: از ۱۰۰ حلقه چاه غیرمجاز شناسایی شده در این ۲ شهرستان طی ۱۰ ماه اخیر تا کنون هشت حلقه چاه مسدود شد، ۷۹ حلقه دیگر در فرآیند انسداد قرار دارد و ۱۳ حلقه نیز در مرحله بررسی اولیه برای پیگیریها و اقدامات بعدی است.
وی با اشاره به وجود بیش از ۹ هزار حلقه چاه در این ۲ شهرستان، افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان دی با هدف کنترل میزان برداشت آب از چاهها، ۷۴۵ فقره پروانه برای بهرهبرداران چاهها در جویبار و سیمرغ صادر شد.
سرپرست اداره منابع آب سیمرغ و جویبار خاطرنشان کرد: یکی از نکات قابل توجه در شناسایی چاههای غیرمجاز این منطقه سهم بالای گزارشهای مردمی به اداره منابع آب سیمرغ و جویبار است که برای ما اهمیت زیادی دارد.
زیارلاریمی خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد شناسایی چاههای غیرمجاز در سیمرغ و جویبار امسال با همکاری مردم و گزارشهای آنها به اداره منابع آب انجام شد که نقش اثرگذار مشارکت مردم در صیانت از منابع آبی را نشان میدهد.
وی اظهار کرد: از همه شهروندان و دغدغهمندان محیط زیست و منابع طبیعی میخواهیم که در صورت مشاهده تخلفاتی از قبیل برداشت شن و ماسه یا تصرف حریم و بستر رودخانهها موضوع را به سرشماره پیامکی ۳۰۰۰۷۹۱۰۰ اطلاع دهند تا بلافاصله برای پیگیری اقدام شود.
به گزارش ایرنا، در مازندران نزدیک به ۱۹۸ هزار حلقه چاه داریم که حدود ۱۰۰ هزار حلقه از این چاهها غیرمجاز است و برداشت غیرقانونی از آنها انجام میشود.
مازندران با داشتن ۴۶۰ هزار هکتار زمینهای زراعی و باغی سالانه ۷۲ نوع محصول کشاورزی را تولید میکند. تولید حدود یک میلیون تن برنج، ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن مرکبات و انواع محصولات باغی در مازندران سبب شده که این استان به عنوان قطب تولید محصولات باغی و کشاورزی کشور همواره مورد توجه باشد.
نظر شما