۱۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۷:۲۷
کد خبرنگار: 2204
کد خبر: 85734085
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هزار و ۸۵ طرح در خراسان جنوبی آماده بهره‌برداری است

بیرجند- ایرنا- استاندار خراسان جنوبی گفت: هزار و ۱۱۷ طرح با اعتبار بیش از ۱۱ همت در استان آماده بهره برداری و کلنگ‌زنی است که از این تعداد هزار و ۸۵ پروژه با اعتبار بیش از هفت همت افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا سید محمد رضا هاشمی روز چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۳۲ پروژه همزمان با دهه فجر امسال در استان کلنگ زنی می‌شود که اعتبار آن بیش از چهار همت است.

وی با بیان اینکه سیاست دولت چهاردهم اتمام پروژه‌های نیمه تمام است افزود: اغلب پروژه‌هایی که دهه فجر امسال کلنگ زنی خواهد شد مربوط به شهرداری‌ها است و دولت تصمیمی بر شروع پروژه جدید ندارد.

شیرین کامی استان با سه همت سرمایه‌گذاری در دهه فجر

استاندار خراسان جنوبی سهم پروژه‌های عمرانی را ۹۷۲ طرح اعلام کرد که بیش از هشت همت اعتبار برای آن صرف شده است و گفت: ۱۴۵ پروژه نیز سرمایه‌گذاری و اقتصادی است که اعتبار آن بیش از سه همت است.

وی با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی رتبه دوم تعداد پروژه‌های دهه فجر را در سطح کشور کسب کرده است یادآور شد: بر همین اساس ۸۷ درصد پروژه در استان عمرانی و ۱۳ درصد اقتصادی است که دهه فجر امسال به بهره برداری می‌رسد.

هاشمی با اشاره به اینکه ۹۷ درصد پروژه امسال افتتاحی و ۲.۹ درصد آغاز عملیات اجرایی است گفت: از پروژه‌های افتتاحی ۶۶۸ طرح معادل ۶۱ درصد روستایی و ۴۱۸ طرح معادل ۳۹ درصد شهری است.

وی با تاکید بر اینکه در دهه فجر امسال بیش از ۴۷ دستگاه اجرایی و شهرداری دارای پروژه هستند افزود: اداره کل صنعت معدن و تجارت با ۱۹ پروژه و اعتبار بیش از ۲ همت بیشترین سهم را در پروژه‌های دهه فجر از لحاظ اعتباری دارد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی،اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، شرکت توزیع نیروی برق و آب و فاضلاب در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

بهره برداری بیش از ۲ هزار واحد مسکونی با اعتبار ۱۴ هزار میلیارد ریال

استاندار خراسان جنوبی بزرگترین طرح قابل افتتاح در حوزه اقتصادی را کارخانه کاغذ و مقوا اعلام کرد که یک همت برای آن سرمایه گذاری شده و برای ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: کارخانه تولید شمش طلا با چهار هزار میلیارد ریال و ۱۸۰ نفر ایجاد اشتغال،تولید مس با سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال و ۸۰ نفر اشتغالزایی، شرکت زغال سنگ با هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری و ۶۰ نفر اشتغال از دیگر طرح‌های شاخص حوزه اقتصادی است.

هاشمی با بیان اینکه طرح‌هایی در حوزه پرورش مرغ، ایجاد سردخانه، اقامتگاه‌های بومگردی و تراش سنگ‌های قیمتی هم در دهه فجر امسال افتتاح می‌شود گفت: بهره برداری بیش از ۲ هزار واحد مسکونی با اعتبار ۱۴ هزار میلیارد ریال، اجرای طرح هادی ۱۱۱ روستا با هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال و افتتاح ۲۹ پروژه زمین چمن از دیگر طرح‌های شاخص دهه فجر است.

وی یادآور شد:خراسان جنوبی مستعد سرمایه گذاری در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی است از همین رو ۶۵۲ طرح خود اشتغالی با ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری می‌رسد که بسیار برای ما اهمیت دارد و باعث ماندگاری جمعیت در روستاها می‌شود.

دهه فجر فرصت مناسبی برای تحقق جهاد تبیین

استاندار خراسان جنوبی افزود: بنا به تاکید رهبر معظم انقلاب تلاش داریم با افتتاح پروژه‌های دهه فجر، امید آفرینی، اعتماد و اطمینان در جامعه افزایش پیدا کند و نگاه خاص رئیس جمهور به محرومیت زدایی را دنبال خواهیم کرد.

وی با تاکید بر اینکه دهه فجر فرصت مناسبی برای تحقق جهاد تبیین بوده و برای اطلاع رسانی باید از آن بهره گرفت عنوان کرد: رسانه‌ها در خط مقدم جهاد تبیین قرار دارند و در این زمینه مسئولیت بیشتری به دوش می‌کشند.

هاشمی یادآور شد: ستاد دهه فجر با ۲۸ کمیته از سه ماه قبل کار خود را در استان شروع کرده و امسال با سال‌های قبل تفاوت خواهد داشت تا بهتر و پررنگ‌تر بتوانیم برنامه‌ها را اجرا کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مردم زمینه ساز انقلاب اسلامی بوده اند و سپس هم صاحبان اصلی انقلاب محسوب می‌شوند گفت: هر جا برنامه‌ها با حضور مردم برگزار شده موفق بوده لذا کمیته مردمی امسال در ستاد بزرگداشت دهه فجر مشخص شده است.

استاندار: هزار و ۸۵ طرح در خراسان جنوبی آماده بهره‌برداری است

حضور مردم نقطه عطف پروژه‌های دهه فجر

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به برنامه‌های محوری در استان ادامه داد: دیدار مدیران دستگاه‌های اجرایی با نماینده ولی فقیه در استان برای تجدید بیعت و ارائه گزارش عملکرد فردا ( ۱۱ بهمن) انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: حضور در بین مردم برای افتتاح یا کلنگ زنی امسال بیش از گذشته مد نظر قرار گرفته لذا همه طرح‌ها با حضور اقشار مختلف از ورزشکاران، بازاریان، فرهنگیان و غیره افتتاح یا کلنگ زنی خواهد شد.

هاشمی با اشاره به اینکه مهمانی لاله‌ها شب جمعه همزمان با سراسر کشور در خراسان جنوبی اجرا می‌شود ادامه داد:سخنرانی هر شب در یک مسجد و تبیین عملکرد هم از دیگر برنامه‌ها است.

وی همچنین با تاکید بر اینکه تکریم ارباب رجوع معیار ارزیابی مدیران است افزود: هیچ شأنی به جز نوکری مردم نداریم لذا فرصت و زمان زیاد نیست پس باید با کار جهادی و شبانه روزی تلاش کنیم.

سهم خواهی استان از اعتبارات ملی تکلیفی برای مدیران

استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: مدیران مکلف هستند سهم استان را از اعتبارات ملی بگیرند چون ۸۵ درصد اعتبارات در وزارتخانه‌ها است وگرنه با ۱۵ درصد اعتبارات تملک راه به جایی نمی‌بریم.

وی با اشاره به رویکرد ارتباط با اصحاب رسانه در دولت چهاردهم گفت: رسانه‌ها با نقد منصفانه در جهت توسعه همه جانبه استان باید کمک کنند.

هاشمی با بیان اینکه در حوزه زیرساختی و کارهای زیربنایی باید تلاش کنیم ادامه داد: یکشنبه‌های صنعتی در استان فعال و اقبال خوبی نسبت به آن شده اما در دیگر روزهای هفته نیز به مشکلات فعالان اقتصادی رسیدگی می‌کنیم.

وی یادآور شد: دوشنبه‌ها هم در تهران هستیم و برای پیگیری امور مربوط به استان، حتی اگر شده با موتور تردد می‌کنیم تا گره از کار مردم باز شود.

مقید به تعطیل و غیر تعطیل نیستیم

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه رمز موفقیت مدیران ارتباط مردمی است یادآور شد: از همین رو برنامه ملاقات عمومی و پاسخگویی در سامد جزو برنامه‌های هفتگی استاندار است و به آن پایبند هستیم.

وی با اشاره به توجه همه جانبه در استان گفت: علاوه بر پیگیری مسایل کلان خراسان جنوبی همچون راه آهن و انتقال آب، از خانواده‌های محروم حاشیه شهر هم سرکشی می‌کنیم.

هاشمی ادامه داد: مقید به تعطیل و غیر تعطیل نیستیم چون با کار در ساعات اداری راه به جایی نمی‌بریم از همین رو جمعه‌ها برنامه سفر به شهرستان‌ها را در دستور کار داریم.

وی بر حضور میدانی خبرنگاران برای اطلاع رسانی و جهاد تبیین تاکید کرد و گفت: پیشنهاد داده ایم که دستگاه‌های اجرایی تور رسانه ای راه اندازی کنند تا خبرنگاران از نزدیک پروژه‌ها را ببینند.

سفر رئیس جمهور شاید بعد از نوروز

استاندار خراسان جنوبی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که آیا رئیس جمهور برای سفر به استان دعوت شده است ادامه داد: گرچه قبلا معاون اجرایی به جای خراسان شمالی نام خراسان جنوبی را در برنامه‌های رئیس جمهور اعلام کرده بود اما باز هم پیگیر سفر رئیس جمهور به استان هستیم و احتمالا اوایل سال آینده انجام شود.

وی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگاران در خصوص روند کند انتصابات استان هم گفت: انتصابات در دستور کار است و برای دستگاه‌های اجرایی منتظر نظر وزارتخانه‌ها هستیم لذا در این خصوص از نمایندگان فعالان و موثران مشورت می‌گیریم ولی تصمیم نهایی با وزارتخانه خانه‌ها است.

هاشمی در خصوص انتصاب معاونت‌های استانداری نیز اظهار کرد: برای معاونت عمرانی سه گزینه بومی پیشنهاد دادیم که هیچ کدام قبول نکردند ولی هیج خللی در کارها تاکنون ایجاد نشده است.

وی در خصوص زمان بهره برداری از طرح‌های کلان استان همچون انتقال آب و راه آهن نیز گفت: نگاه ما این است که هر وقت کارها به ماشاالله تبدیل شد بعد اعلام کنیم لذا با انشاالله گفتن، خبر نمی‌دهیم اما خط انتقال آب و راه آهن را همچنان دنبال می‌کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha