انبار استراتژیک داروی تربت‌حیدریه با ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار تجهیز شد

تربت‌حیدریه- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: انبار استراتژیک دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی این دانشگاه با اعتبار بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال به منظور تامین، تکمیل و ذخیره داروهای مورد نیاز تکمیل و تجهیز شد.

سجاد رحیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تامین اقلام دارویی و تجهیزات مصرفی پزشکی مورد نیاز بیمارستان‌ها و مراکز تابعۀ است.

وی ادامه داد: همچنان نیازمند دست کم ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای انبار داروی مخدر و تجهیز آزمایشگاه نظارت بر مواد غذایی هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه بیان کرد: بر این اساس برای جانمایی و ساخت انبار داروهای مخدر در بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) با فضایی افزون‌ بر ۵۰۰ مترمربع، به اعتباری معادل ۵۰ میلیارد ریال نیاز است.

رحیمی تصریح کرد: تجهیز آزمایشگاه نظارت بر مواد غذایی و آرایشی، بهداشتی به دستگاه HPLC برای پوشش آزمایش‌های باقیمانده سموم و فلزات، محصولات بومی نظیر پسته و زعفران، به ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیازمندیم و امید است با هماهنگی‌ بین بخشی، شاهد بهره‌برداری هر چه سریع‌تر از آنها باشیم.

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه، به ۳۸۰ هزار نفر جمعیت سه شهرستان تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات واقع در جنوب مشهد خدمات می‌دهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha