۲ فروردین ۱۴۰۴، ۱۸:۳۰
کد خبر: 85784499
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

یک گام تا افتتاح بیمارستان ۱۶ ساله اعصاب و روان شیراز

شیراز- ایرنا- بیمارستان جدید در حال ساخت اعصاب و روان شیراز برای ساده ترین بیماران با پیچیده‌ترین مشکلات ۱۶ سال است که در پیچ و خم کمبود اعتبارات کمر خم کرده بود اما اکنون طبق اعلام مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با تکمیل این بیمارستان، در نیمه دوم فروردین ماه، بخشی از کمبود تخت های بیمارستانی و چالش تخت های فرسوده در استان برای این بیماران رفع خواهد شد.

به گزارش ایرنا، باید پذیرفت و البته باور کرد که بهداشت روان، به همان اندازه که بهداشت جسم اهمیت دارد، مهم و قابل توجه است. جامعه ای که در آن درصد بالایی از افراد دچار مشکلات و بیماری های روحی و روانی باشد، به یقین جامعه ای بیمار با آسیب های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی فراوان خواهد بود.

بیماری های اعصاب و روان در جوامع دنیا در اثر تحولات اقتصادی و اجتماعی رو به گسترش است بنابراین ایجاد زیرساخت های بهداشتی و درمانی اهمیت زیادی دارد.

با وجود اینکه حدود ۴۰ درصد بیماران در استان فارس از دیگر استان های کشور و حتی خارج از کشور هستند از مجموع حدود ۱۵ بیمارستان دولتی استان ۱۳ بیمارستان قدیمی و عمری حدود ۵۰ تا ۷۰ سال دارند و ضعف کمبود تخت های بیمارستانی و وجود تخت های فرسوده به خوبی ملموس است.

این کمبودها در حوزه بیماران اعصاب و روان هم وجود دارد و برای رفع مشکل تحت های بیمارستانی ساخت یک بیمارستان جدید با ۲۸۹ تخت در سال ۱۳۸۷ کلید خورد.

با تکمیل و بهره برداری از این بیمارستان، علاوه بر رفع چالش های تخت های فرسوده فعلی بیمارستان های روانپزشکی، کمیت و کیفیت خدمات درمانی روانپزشکی نیز افزایش می یابد.

یک گام تا افتتاح بیمارستان ۱۶ ساله اعصاب و روان شیراز

آنچه بر بیمارستان ۲۸۹ تختخوابی اعصاب و روان شیراز گذشت

بیمارستان ۲۸۹ تختخوابی شیراز در ورودی شهر صدرا و مجاورت مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی حضرت امیرالمومنین(ع) در حال ساخت است.

مراحل طراحی و ساخت بیمارستان ۲۸۹ تختخوابی اعصاب و روان در ابتدا به سازمان راه و شهرسازی واگذار شده بود، با توجه به توقف روند اجرایی ساخت این بیمارستان در سال های گذشته، این پروژه به شرکت مادر تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واگذار شد.

سال ۱۴۰۰، پیرو سفر رییس جمهور شهید به استان فارس؛ ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار به تکمیل پروژه بیمارستان در حال ساخت ۲۸۹ تختخوابی اعصاب و روان،شیراز اختصاص یافت.

این بیمارستان با ۲۸۹ تخت بیمارستانی و زیربنای ۳۳ هزار و ۷۵۴ مترمربع، و در چهار طبقه به عنوان یکی از پروژه های عمرانی در دست احداث مجموعه سلامت فارس، مطرح بوده و شرکت مادر تخصصی وزارت بهداشت، مجری آن است.

این پروژه که کار ساخت آن از سال ۱۳۸۷ آغاز شده است، با هدف ارایه خدمت در حوزه بیماران اعصاب و روان، در حال ساخت است.

یک گام تا افتتاح بیمارستان ۱۶ ساله اعصاب و روان شیراز

افتتاح فاز نخست بیمارستان ۲۸۹ تختخوابی اعصاب و روان شیراز نیمه دوم فروردین

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز گفت: بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال برای ساخت بیمارستان جدید اعصاب و روان شیراز هزینه شده است.

امین نیاکان افزود: کار تکمیل بیمارستان به پایان رسیده اما چون این بیمارستان تخصصی است باید مجهز به دوربین مدار بسته شود.

وی تاکید کرد: هم اینک تجهیز بیمارستان به دوربین مدار بسته در اتاق ها و راهروها در حال انجام است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز افزود: این بیمارستان دارای چهار فاز است که فاز نخست آن شامل بخش و اتفاقات اعصاب و روان در نیمه دوم فروردین ماه افتتاح می شود.

یک گام تا افتتاح بیمارستان ۱۶ ساله اعصاب و روان شیراز

بیمارستان اعصاب و روان شیراز یکی از طرحهای بزرگ درمانی استان است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بیش از ۲۰۰ پروژه درمانی و بهداشتی در فارس در دست اقدام است که بیش از ۳۰ پروژه آن رو به پایان است و در ماه‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسند.

دکتر سید بصیر هاشمی افزود: بیمارستان اعصاب و روان با ۲۸۹ تخت در مسیر جاده صدرا از بزرگترین طرح‌های درمان استان محسوب می‌شود که نیمه دوم فروردین ماه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز قطب درمان جنوب کشور محسوب می‌شود به گونه‌ای که حدود ۳۰ درصد از مراجعان ما به مراکز درمانی از استان‌های همجوار هستند و ساخت این بیمارستان برای خدمت رسانی به بیماران اعصاب و روان بسیار موثر خواهد بود.

به گزارش ایرنا، بیمارستان های ابن سینا و استاد محرری تنها بیمارستان‌های تخصصی اعصاب و روان در کلانشهر شیراز است که هر کدام به ترتیب بین ۲۵۰ و ۲۰۰ تخت را پوشش می دهند.

بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری سال ۱۳۵۸ در شیراز ساخته شد. بیماران افسرده، اختلالات شخصیتی، وسواس های عملی و فکری، اختلالات خلقی و اضطراب وابسته به مواد، از جمله بیماران بستری در این بیمارستان هستند.

این بیمارستان، علاوه بر بیماران استان فارس، بیماران استان های همجوار مانند بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان را نیز، زیر پوشش داشته و به عنوان یک بیمارستان تک تخصصی منطقه ای محسوب می شود.

شیراز قطب توریسم درمانی کشور محسوب می شود اما زیرساخت های موجود متناسب با این ظرفیت نیست به گونه ای که بیشتر بیمارستان های این شهر فرسوده و عمری بالای ۵۰ تا ۸۰ سال دارند.

شهر شیراز از دیرباز یکی از قطب های اصلی پزشکی کشور و به خصوص جنوب ایران است، این شهر در استفاده از تکنیک‌های روز پزشکی در بسیاری موارد سرآمد کشور و حتی دنیاست که سالانه تعداد قابل توجهی از هموطنان و همچنین اتباع کشورهای دیگر جهان به خصوص حوزه خلیج فارس و دریای عمان برای دریافت خدمات درمانی و بهداشتی به شیراز سفر می کنند.

در کوچه پس کوچه های شهر، پیاده روها و خیابان های اصلی افراد با هر فرهنگ و لباسی قابل مشاهده است زیرا از نقاط مختلفی از کشور و یا خارج از کشور برای درمان به این شهر آمده اند.

بیمارستان شهید فقیهی یا بیمارستان سعدی شیراز در سال ۱۳۳۰، بیمارستان چمران در سال ۱۳۳۰، بیمارستان نمازی ۱۳۳۴، بیمارستان قطب‌الدین شیرازی ۱۳۳۹، بیمارستان مادروکودک شوشتری در سال ۱۳۴۱، مرکز آموزشی درمانی خلیلی در سال ۱۳۴۵، بیمارستان حافظ شیراز در سال ۱۳۴۹ شمسی، بیمارستان شهید بهشتی (شیراز) در سال ۱۳۵۷، بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری ۱۳۵۸، بیمارستان حضرت زینب در سال ۱۳۶۵، بیمارستان حضرت علی‌اصغر ۱۳۶۶، بیمارستان ابن‌سینا در سال ۱۳۷۰، بیمارستان شهید دستغیب ۱۳۷۴، قلب الزهرا در سال ۱۳۷۵، بیمارستان مسلمین در سال ۱۳۱۰ شمسی تأسیس شده اند و بنای جدید این بیمارستان نیز در سال ۹۷ با ۱۷۰ تخت فعال افتتاح شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha