مهاباد- ایرنا- «کُلیچه و شورمزه» به عنوان یکی از غذاهای میان وعده محلی و محبوب مهاباد محسوب می‌شود که در میان مردم این شهر و حتی گردشگران طرفداران زیادی دارد؛ این میان وعده خوشمزه که از یک تکه نان سرخ شده در روغن و نخود پخته شده و با چاشنی فلفل با دوغ محلی خورده می شود. این میان وعده محلی در سال‌های اخیر به یکی از غذاهای پرطرفدار در میان گردشگران و مسافرانی که به مهاباد سفر می‌کنند تبدیل شده و از محبوبیت ویژه‌ای برخوردار شده است. عکس: جمیل آزادمنش

۱۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۴:۵۱

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha