ایرنا - رشت - کشت برنج در گیلان سابقه ای دیرینه دارد و سهم استان در تولید این محصول در کشور به سزاست. با روی کار آمدن تجهیزات نوین کشاورزی بتدریج کشت سنتی این محصول جای خود را به کشت مکانیزه داده است. گیلان دارای ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار است که هر سال از تبدیل یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن شلتوک برداشتی آنها ، حدود ۷۵۰ تا ۸۵۰ هزار تن برنج سفید به دست می آید. تصاویر کشت سنتی برنج در روستای " لیشاوندان" شهرستان شفت استان گیلان را نشان می دهد.

۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha