رشت - ایرنا - کشاورزان در روستاهای چکور و اسپند بخش ضیابر شهرستان صومعه‌سرا انواع  کدو حلوایی، انجیری، سفید و کدوی استخوانی راتولید می کنند و در محور جاده پیربازار به ضیابر به فروش می رسانند. عکاس:فرزاد حسن پور

کاشت این محصول بصورت تلفیقی در باغات صنوبر بخاطر احتیاج کم به آب و جلوگیری از علف هرز مورد استقبال قرار گرفته است به طوری که این شهرستان  با تولید سالانه بیش از ۲ هزار تن کدو یکی از قطب‌های تولید این محصول کشاورزی در گیلان است و امسال ۱۸۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی صومعه سرا به کشت کدو اختصاص یافته و هرسال توسعه بیشتری پیدا می کند.

۱۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۱:۵۳

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha