رشت - ایرنا - کشاورزان در روستاهای چکور و اسپند بخش ضیابر شهرستان صومعهسرا انواع کدو حلوایی، انجیری، سفید و کدوی استخوانی راتولید می کنند و در محور جاده پیربازار به ضیابر به فروش می رسانند. عکاس:فرزاد حسن پور
کاشت این محصول بصورت تلفیقی در باغات صنوبر بخاطر احتیاج کم به آب و جلوگیری از علف هرز مورد استقبال قرار گرفته است به طوری که این شهرستان با تولید سالانه بیش از ۲ هزار تن کدو یکی از قطبهای تولید این محصول کشاورزی در گیلان است و امسال ۱۸۰ هکتار از زمینهای کشاورزی صومعه سرا به کشت کدو اختصاص یافته و هرسال توسعه بیشتری پیدا می کند.
نظر شما