مراغه- ایرنا- «هانامی» همان آیین سنتی که همزمان با باز شدن شکوفههای گیلاس در پارکها، باغها و فضای سبز داخل و اطراف شهرهای ژاپن برگزار میشود، در حالی شهرت جهانی یافته است که در گوشه و کنار کشورمان از جمله مراغه ظرفیتهایی بینظیر برای برگزاری این جشن وجود دارد.
تنوع درختان میوه در مراغه و آب و هوای متنوع در گوشه و کنار این شهرستان نیز موجب شده تا امکان حضور و قدم زدن در میان درختان پر از شکوفههای بهاری آن حداقل برای یک ماه از سال فراهم شود.
شکوفههای درختان در این شهرستان ابتدا در پارکها و مناطق گرمتر که در زمینهای مسطح و پایین دست سهند قرار دارد، باز میشود و با فاصله سه تا چهار هفته میتوان مناظر زیبای آن را در روستاهای نزدیک به سهند از جمله «کردهده»، «یایشهری» و غیره مشاهده کرد.
شکوفههای سیب، گیلاس، آلبالو، آلوچه، آلو و دیگر درختان، فضایی خاطرهانگیز در فصل بهار ایجاد، و فرصتی برای برگزاری جشن شکوفهها فراهم میکند؛ فرصتی که به ندرت به آن پرداخت شده و به عنوان یک ظرفیت گردشگری بینظیر میتواند اقتصادی این شهرستان در اوایل سال را بهاری کند.
نکته قابل تامل اینکه برگزاری جشن شکوفهها علاوه بر مسایل اقتصادی، خودش را در برخی دیگر از جنبهها نیز نشان میدهد تا جایی که «هانامی» در ژاپن نیز مفهومی عمیقتر را در خود جای داده است.
آنان معتقدند شکوفههای گیلاس بسیار زیبا هستند اما عمر کوتاهی دارند؛ همین موضوع به نماد ناپایداری و عمر کوتاهِ زیبایی تبدیل شده است؛ آری «زیبایی دوام نمیآورد».
اخبار مرتبط
-
برف و بهار در طبیعت بکر «یایشهری» مراغه
مراغه- ایرنا- روستای «یایشهری» در دهستان سراجویغربی بخش مرکزی مراغه و در دامنه سرسبز کوه…
نظر شما