همدان- ایرنا- نان گرده یکی از نانهای سنتی و سوغات استان همدان است که از دوران گذشته یکی از پر مصرفترین نوع نان و زینت سفره مردمان این دیار کهن محسوب میشود. این نان سنتی در ماه مبارک رمضان طرفداران زیادی دارد و بسیاری از روزه داران، پای سفره افطار از آن استفاده می کنند.
اخبار مرتبط
-
«اوروشلوخ کوکه سی»؛ نان رمضان
تبریز- ایرنا- نان رمضان یا «اوروشلوخ کوکه سی» یکی از نانهای سنتی تبریز است که نسبت به نان…
-
طرز تهیه حلیم بازاری را یاد بگیرید
حلیم یکی از معروفترین غذاهای سنتی ایرانیست، طرز تهیه حلیم بسیار ساده است و با انجام چند مرحله…
-
فرآیند پخت شیرمال سمنان
سمنان- ایرنا- نان شیرمال یکی از نان های سنتی ایران است. شهر سمنان به داشتن این نان معروف است…
-
در کارگاه آموزشی پخت نان عنوان شد:
زمان خواب خمیر پخت نان خانگی با کیفیت ۲.۵ ساعت است
یزد- ایرنا- کارگاه آموزشی پخت نان سنتی تنوری روز پنجشنبه با حضور تعدادی از بانوان علاقه مند…
-
کارگاه آموزشی پخت نان سنتی تنوری در میبد
ایرنا- یزد- بانوان میبدی با شرکت در یک کارگاه آموزشی طرز تهیه نان تنوری یکی از نانهای سنتی…
-
با حضور استاندار همدان؛
مجتمع گردشگری و سفره خانه سنتی فارسبان در نهاوند افتتاح شد
همدان- ایرنا- مجتمع گردشگری و سفرهخانه سنتی فارسبان امروز(شنبه) با حضور استاندار همدان در…
نظر شما