تولید آرد یکی از مهم‌ترین بخش‌های چرخه غذایی بعد از برداشت گندم و قبل از پخت نان و بسیاری از مواد غذایی چون ماکارونی و شیرینی‌جات بحساب می‌آید. کارخانجات آردسازی با خرید گندم برداشت شده از کشاورزان و آسیاب آن به صورت مکانیزه، این ماده اولیه مهم را تولید و به صورت روزانه روانه بازار مصرف می‌کنند.

سالانه ۵۵۰ هزار تن آرد خبازی در آذربایجان‌شرقی مصرف می‌شود که تولید و پخش این میزان آرد از سوی کارخانجات آردسازی واقع در این استان صورت می‌گیرد.

۲۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۲

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha