سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است. مردم منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) به صورت گروهی که به آن «هەرەوەز» می گویند خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.

۱۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۱۶

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha