۱۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۵۷
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 84669695
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرح آزادسازی ۱۶مجتمع ورزشی در کردستان آغاز شد

۱۲ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۵۷
کد خبر: 84669695
طرح آزادسازی ۱۶مجتمع ورزشی در کردستان آغاز شد

سنندج- ایرنا- طرح آزادسازی ۱۶مجتمع ورزشی همزمان با چند استان کشور روز پنجشنبه به صورت نمادین در مجتمع ورزشی استاد پژوهش سنندج کلید خورد.

به گزارش ایرنا، طرح آزادسازی مجتمع های ورزشی یکی از طرح های جدید حوزه معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش است که اخیرا به مجموعه طرح‌های معاونت تربیت بدنی اضافه شده است.

این طرح در ابتدای اجرا در هشت استان از جمله  کردستان به صورت آزمایشی عملیاتی و اجرایی خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در آیین افتتاح این طرح اظهار داشت: اجرای طرح آزادسازی مجتمع‌های ورزشی و آموزشی اقدام بسیار ارزشمند معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش است.

رشید قربانی یکی از رسالت‌های آموزش و پرورش را توجه به سلامت دانش‌آموزان دانست و گفت: عمده این رسالت از طریق ورزش و توصیه‌هایی در مورد تغذیه سالم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح آزادسازی مجتمع های ورزشی و آموزشی در راستای تحقق ساحت تربیت زیستی و بدنی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و پیش از این نیز  اجرای درس تربیت بدنی، المپیادهای ورزشی درون مدرسه، حیاط پویا و ورزش صبحگاهی هرکدام به شکلی در راستای توجه به سلامت دانش آموزان در حوزه تربیت بدنی اجرا می شد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: شیوع سویه‌های مختلف بیماری کرونا در طول چند سال اخیر، تعطیلی مدارس و عدم تحرک دانش‌آموزان، زندگی آپارتمان‌نشینی و نبود فضای کافی برای ورزش از عوامل بی تحرکی دانش‌آموزان است.

وی اعلام کرد:  برای جبران این کم تحرکی ها معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفت مجتمع های ورزشی را در روزهای تعطیل در اختیار والدین و دانش آموزان قرار دهد که بتوانند از این فضاهای ورزشی استفاده کنند.

قربانی بر همراهی و همکاری والدین با دانش آموزان در زمینه استفاده از این مراکز ورزشی تاکید و ابراز امیدواری کرد: همه والدین و دانش آموزان از این فرصت خوبی که وزارت آموزش و پرورش فراهم کرده بهره‌مند شوند.

طرحی برای فعالیت بدنی والدین و دانش آموزان
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان نیز در این مراسم، مبنای کار در این طرح را مشارکت جدی و کیفی،تر خانواده‌ها در راستای تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت و بویژه حوزه تربیت بدنی و ورزش اعلام کرد و گفت: نقش مشارکتی خانواده باید به نقش حامی‌گری و تسهیل‌گری در اجرای برنامه‌ها تبدیل شود.

افشین خوشگوار به اهداف این طرح اشاره کرد و خانواده محوری و دسترسی آسان والدین و دانش آموزان به فضاهای ورزشی، ایجاد نشاط، شادابی و امیدآفرینی در خانواده ها، غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، اجرای فعالیت‌های ورزشی جهت ارتقای سواد حرکتی و ترویج و توسعه ورزش همگانی را از اهداف این طرح برشمرد.

وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۲۰ درصد از دانش آموزان استان در معرض چاقی و اضافه وزن قرار دارند؛ افزود: توجه به فعالیت بدنی دانش آموزان در کنار تغذیه سالم بسیار مهم است و امید می رود، با اجرای این طرح بتوانیم دانش‌آموزان را به اجرای فعالیت‌های ورزشی ترغیب و تشویق کنیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: در قالب این طرح بنا داریم در روزهای پنج شنبه، دختران و مادران و جمعه پسران و پدران در مجتمع های ورزشی استان در یک فعالیت ورزشی در قالب جشنواره های ورزشی، رقابتی و همگانی شرکت کنند.

وی با بیان اینکه این طرح قرار است در چند مرحله اجرایی شود؛ گفت: امسال حدود چهار هزار و ۶۰۰ مجموعه ورزشی کشور متعلق به آموزش و پرورش است که بر اساس طرح آزادسازی مجموعه‌های آموزشی-ورزشی، در گام اول هزار مجموعه و در استان کردستان ۱۶ مجتمع ورزشی، به صورت رایگان، در اختیار دانش آموزان و خانواده‌ها قرار خواهدگرفت.

خوشگوار افزود: تلاش می شود در سال تحصیلی آینده تمام مجتمع های ورزشی استان و بعد از آن تمام مدارس و در مرحله بعدی تمام اردوگاه‌های تربیتی و پرورشی ما در قالب طرح آزادسازی مجموعه‌های ورزشی تعریف و میزبان و پذیرای والدین و دانش آموزان باشد.

وی یادآور شد: دورنما و هدف‌گذاری طرح به گونه‌ای است که مشارکت دستگاه‌های برون سازمانی و بخش‌هایی که دارای فضا و مکان‌های ورزشی هستند را جذب کنیم و نهادهای برون سازمانی هم در اواخر هفته می‌توانند پذیرای والدین و دانش آموزران باشند.

استان کردستان ۳۰۰هزار دانش‌آموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha