علیرضا صحرایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: بیماران خاص در استان برای بهرهمندی از بسته حمایتی صندوق حمایت از بیماران خاص و سخت درمان میتوانند از طریق سامانه شهروندی این اداره کل اقدام کنند.
به گفته وی تاکنون ۵۰ نفر از طریق سامانه شهروندی این اداره کل ثبتنام کردهاند که پس از تایید توسط دانشگاه علوم پزشکی استان، مقدمات استفاده از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص برای آنها فراهم میشود.
وی ادامه داد: برای پوشش بیماران خاص و سخت درمان در صندوق حمایت از بیماران خاص محدودیت زمانی وجود ندارد.
هزار و ۶۵۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت استفاده میکنند
صحرایی اضافه کرد: اکنون هزار و ۶۵۰ بیمار خاص در پنج بیماری شامل هموفیلی، پیوند کلیه، دیالیز، ام اس و تالاسمی از خدمات بیمه سلامت استفاده میکنند که این عده با آغاز به کار کردن صندوق حمایت از بیماران خاص در استان از خدمات بهرهمند شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون خدمات به بیماران زیر پوشش بیمه سلامت در استان از طریق یک هزار و ۱۴۰ مرکز طرف قرارداد انجام میشود.
به گفته وی صندوق حمایت از بیماران خاص و سخت درمان، پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی به وزارت بهداشت ابلاغ و این وزارتخانه هم آن را به بیمه سلامت در استانها ابلاغ کرده تا برای نخستین بار در سال جاری اجرایی شود.
معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت گلستان افزود: نوع بیماریهایی که زیرپوشش حمایت این صندوق قرار میگیرند از سوی وزارت بهداشت معرفی شده و براساس آخرین شیوهنامه ۱۰۷ بیماری زیر چتر این صندوق قرار خواهند گرفت.
پنجم مرداد ماه ۱۴۰۱ بود که هیات دولت در اجرای تکلیف قانونی بند «ن» تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و با توجه به ضرورت تسریع در توسعه محافظت مالی از بیماران خاص و صعبالعلاج، اساسنامه صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج را به تصویب رساند.
دولت این تصمیم را در راستای ایجاد وحدترویه و انسجام در منابع مالی و خدمات برای گسترش پوشش هزینه بیماران یاد شده و ایجاد عدالت در دسترسی و بهرهمندی از خدمات درمانی اتخاذ کرد.
استان گلستان دارای یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت بوده که ۴۷ درصد از ساکنان آن روستایی هستند.
نظر شما