روشنایی همه روستاهای ملایر؛ دستاورد انقلاب در مسیر ۴۴ سالگی+فیلم

همدان- ایرنا- انقلاب اسلامی در مسیر رشد و بالندگی در تمامی حوزه‌ها به ویژه صنعت برق پیشتاز بوده و برخورداری تمامی روستاهای شهرستان ملایر از نعمت برق مطمئن و پایدار، نمونه بارز این پیشرفت و دستاورد مهم انقلاب است.

به گزارش ایرنا؛ امروز با گذشت بیش از چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی ایران، بررسی آمارها نشان دهنده قرارگیری جمهوری اسلامی در مسیر پیشرفت و جهش در حوزه‌های مختلف در مقایسه با قبل از انقلاب است.

شهرستان ملایر دارای ۲۰۸ روستای دارای سکنه و ۶ شهر است که به برکت انقلاب اسلامی، تمام این روستاها و ۶ شهر ملایر، زنگنه، سامن، ازندریان، جوکار و اسلامشهر آق‌گل از نعمت برق برخوردار هستند و زیرساخت‌های برق این شهرستان به صورت صد درصدی توسعه یافته است.

در چهل و چهارمین فجر شکوهمند انقلاب اسلامی مدیر توزیع نیروی برق شهرستان ملایر دستاوردهای صنعت برق را در طول دوران انقلاب در این شهرستان تبیین کرد و در تمامی شاخص‌ها از رشد و پیشرفت این حوزه خبر داد.

"رضا شیردره" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ماموریت ما در این شهرستان، تامین برق مطمئن و پایدار تمامی مشترکان است که در این حوزه از رضایت‌مندی نسبی برخوردار هستیم.

روشنایی همه روستاهای ملایر؛ دستاورد انقلاب در مسیر ۴۴ سالگی+فیلم

وی افزود: در حال حاضر ۱۳۴ هزار مشترک برق داریم، در حالی‌که این عدد در سال ۱۳۵۷ و در زمان پیروزی انقلاب ۱۲ هزار و ۹۳۸ مشترک برق بود.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان ملایر بیان کرد: در زمان پیروزی انقلاب طول شبکه فشار متوسط در این شهرستان ۳۳۷ کیلومتر بود که به برکت انقلاب اسلامی، امروز این میزان شبکه به یک‌هزار و ۷۸۲ کیلومتر رسیده است.

شیردره، طول خطوط شبکه فشار ضعیف این شهرستان تا پایان ۱۰ ماهه امسال را ۱۲۸۰ کیلومتر عنوان کرد و گفت: سال ۱۳۵۷ و در اوایل انقلاب این میزان، ۳۳۶ کیلومتر بود.

به گفته وی، طول شبکه‌های توزیع این شهرستان در حال حاضر سه هزار کیلومتر (ترکیبی از فشار ضعیف و فشار متوسط) است، در حالی‌که سال ۱۳۵۷ در مجموع ۶۷۳ کیلومتر شبکه‌های توزیع برق داشتیم که طی ۴۴ سال گستردگی شبکه ما به صورت چشمگیری افزایش پیدا کرده است.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان ملایر: تعداد ترانس‌های توزیع برق این شهرستان از ۲۹۲ دستگاه در سال ۱۳۵۷ به سه هزار و ۱۲۴ دستگاه در حال حاضر و پس از پیروزی انقلاب اسلامی رسیده است.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان ملایر ادامه داد: تعداد ترانس‌های توزیع برق این شهرستان از ۲۹۲ دستگاه در سال ۱۳۵۷ به سه هزار و ۱۲۴ دستگاه در حال حاضر و پس از پیروزی انقلاب اسلامی رسیده است.

شیردره همچنین افزایش تعداد پست‌های ۶۳ کیلوولت از یک پست در ابتدای انقلاب به ۱۱ پست در حال حاضر را از دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و ادامه داد: در این زمینه رشد زیرساخت‌های برق شهرستان ملایر قابل توجه است.

وی گفت: هم اکنون این شهرستان دارای ۲ پست ۲۳۰ کیلوولت است، درحالی‌که ابتدای انقلاب بدون هرگونه پست ۲۳۰ کیلوولت بودیم.

افزایش پست ۶۳ کیلوولت از یک به ۱۱ پست به برکت انقلاب

شیردره همچنین با بیان اینکه با تلاش همکاران جهادگر ما در مجموعه برق این شهرستان اقدامات بسیار خوبی از ابتدای استقرار دولت سیزدهم انجام شده است، اصلاح و بهینه‌سازی ۲۰۰ کیلومتر از شبکه‌های فشار ضعیف، اصلاح و مقاوم‌سازی ۴۵۰ اصله پایه شبکه فشار متوسط، نصب ۱۵۰ دستگاه ترانس توزیع برق و نصب ۲ هزار دستگاه چراغ روشنایی معابر را از جمله این اقدامات برشمرد.

مدیر توزیع نیروی برق ملایر یادآور شد: به واسطه انجام این اقدامات، وضعیت شبکه‌های توزیع برق این شهرستان از یک قابلیت اطمینان نسبی مناسب برخوردار شد و در انجام ماموریت‌مان که همان تامین برق پایدار است، موفق شدیم.

شیردره اظهار داشت: تا پایان ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۱ میزان نرخ انرژی توزیع نشده ما که ارتباط مناسبی با رضایت‌مندی مشترکان دارد، نسبت به میانگین پنج سال گذشته، ۲۵ درصد کاهش دارد و شاهد کاهش نرخ انرژی توزیع نشده در این شهرستان بودیم.

وی تاکید کرد: از اقدامات خوب مجموعه برق این شهرستان، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های روستایی است که سال گذشته و امسال بخش عمده‌ای از روستاهای ملایر در چهار بخش تابعه، اصلاح و بازسازی شد.

مدیر توزیع نیروی برق ملایر با بیان اینکه طی ۲ سال اخیر اقدامات خوبی در حوزه اصلاح و بهینه‌سازی با رقم‌های اعتباری مناسبی انجام شد، ادامه داد: در این راستا سال گذشته بیش از ۵۰ روستای ملایر اصلاح و بازسازی شد و امسال نیز تاکنون بالای ۵۵ روستای این شهرستان، شبکه‌های توزیع برق آنها اصلاح و بهسازی شد.

شیردره گفت: میزان اعتبای که طی ۲ سال گذشته برای توسعه احداث، اصلاح، بهینه‌سازی و مقاوم‌سازی شبکه‌های توزیع برق انجام دادیم، بیش از ۷۰ میلیارد تومان بود.

وی با قدردانی از پیگیری‌های مسئولان در جذب اعتبار و اجرای این پروژه‌ها، بیان کرد: در حال حاضر تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار این شهرستان از نعمت برق مطمئن و پایدار برخوردار هستند.

افتتاح بیش از ۳۱ میلیارد تومان طرح برق‌رسانی در دهه فجر

مدیر توزیع نیروی برق ملایر ادامه داد: این در حالیست‌که میزان برخورداری روستاهای این شهرستان در اوایل انقلاب زیر ۲۰ روستا بود.

شیردره همچنین به طرح های قابل افتتاح این شهرستان در ایام دهه فجر اشاره کرد و افزود: ۳۵ طرح با اعتباری بالغ بر ۳۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در ایام دهه فجر امسال در این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

وی نصب ترانس‌های توزیع برق، نصب چراغ‌های روشنایی، اصلاح و مقاوم‌سازی شبکه‌های توزیع برق، نصب انواع و اقسام تجهیزات حفاظتی و مانوری، تعویض تابلوهای معیوب مشترکان را از جمله این طرح ها عنوان کرد و افزود: امسال همزمان با هفته دولت، مرکز دیس‌پاچینگ جنوب استان همدان در ملایر به عنوان یکی از طرح های شاخص ملایر به بهره‌برداری رسید.

مدیر توزیع نیروی برق ملایر با بیان اینکه برنامه‌های مدیریت بار امسال به خوبی اجرا شد، برق‌های غیرمجاز و عدم رعایت حریم شبکه در ساخت و ساز را از جمله مشکلات و چالش‌های مهم در حوزه برق برشمرد.

شیردره از مشترکان برق ملایر خواست: در مواقعی که نیاز داریم مشترکان با همراهی خوب، در مصرف برق صرفه‌جویی کنند و با برنامه‌های مدیریت مصرف با ما همکاری داشته باشند.

وی با اشاره به خدمات اپلیکشین "برق من" تاکید کرد: این اپلیکیشن به صورت غیرحضوری ۴۴ خدمت را به مردم ارائه می‌دهد و مرکز اتفاق عملیات به صورت شبانه‌روزی در خدمت مشترکان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha