علی یوسفوند روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۳۴ فضای آموزشی تخریبی شهرستان سلسله بالای ۳۰ سال قدمت و کد تخریب هم دارند اما به علت عدم تامین اعتبار موردنیاز جهت نوسازی و از طرفی کمبود فضای آموزشی، کماکان مورد استفاده قرار می گیرند.
وی با اشاره به وجود ۱۲ مدرسه کانکسی در سلسله نیز بیان کرد: در جلسه مشترکی با وزیر آموزش و پرورش و مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان اعتبار مورد نیاز برای ساخت مدرسه و جمع آوری تمامی این کانکس ها تصویب شد که در حال حاضر عملیات احداث هشت مورد از این مدارس عمدتا مربوط به منطقه کاکارضا و بسطام، آغاز شده است.
به گفته یوسفوند چهار مدرسه کانکسی به دلیل واقع بودن در حریم سد معشوره نیز هنوز تعیین تکلیف نشده اند و به محض اختصاص زمین، عملیات ساخت این واحدها نیز آغاز خواهد شد.
مدیر آموزش و پرورش سلسله همچنین با اشاره به بهره برداری از هنرستان "شهید سلیمانی" با متراژ چهار هزار مترمربع به عنوان بزرگترین هنرستان اتومکانیک غرب کشور عنوان کرد: هنوز تجهیزات مورد نیاز این مرکز تامین نشده است و چنانچه دولت یاری و اعتبار موردنیاز جهت خرید تجهیزات را تامین نماید، دهه فجر امسال مورد استفاده قرار می گیرد.
یوسفوند ادامه داد: در این صورت سه فضای آموزشی هنرستان های شهرستان تخلیه می شود و ظرفیت آنها در اختیار سایر مقاطع قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: ۸۷ معلم سال گذشته از طریق ماده ۲۸ و ۱۰ در شهرستان استخدام شدند که از ابتدای سال تحصیلی جاری تاکنون ۹۰ دوره آموزشی برای توانمندسازی آنها برگزار شده است و این روند ادامه دارد.
وی افزود: در حال حاضر بیش از هفت هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و هفت هزار نفر نیز در مدارس مقطع متوسطه سلسله مشغول تحصیل هستند و از مجموع ۵۰۰ نفر قبولی کنکور پارسال، ۱۷ نفر مربوط به رشته پزشکی و دندانپزشکی بودند.
یوسفوند با اشاره به اشتغال یکهزار و ۴۰۰ معلم و پرسنل در بدنه آموزش و پرورش سلسله بیان کرد: ۲۰۷ آموزشگاه دولتی ( برخی دو نوبته) در این شهرستان وجود دارد که ۱۳۵ واحد مربوط به مقطع ابتدایی، ۴۶ واحد مقطع متوسطه اول، ۳۴ واحد نیز مقطع متوسطه دوم و در مجموع دارای ۶۲۰ کلاس آموزشی هستند.
نظر شما