گام‌های استوار دولت برای پایان دادن به طلسم تکمیل بیمارستان رازی قائمشهر

ساری - ایرنا - پیگیری و تلاش‌های مسوولان برای پایان دادن به ساخت بیمارستان رازی قائمشهر بعد از ۱۴ سال به ثمر رسید و اکنون پس از تکمیل مراحل ساختمانی با تزریق اعتبار ۱۵۶ میلیارد تومانی برای تجهیزات پزشکی و درمانی، این طرح بزرگ درمانی مازندران به بهره برداری نزدیک‌ شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بیمارستان جدید رازی قائمشهر از جمله طرح های عمرانی درمانی مهم استان مازندران به شمار می رود که بعد از ‌سال ها وقفه در روند اجرای آن با تخصیص اعتبار مورد نیاز مراحل پایانی ساخت آن در یک سال اخیر انجام شد و اکنون نیز وزارت بهداشت با تخصیص اعتبار میلیاردی و خرید تجهیزات پزشکی و درمانی مورد نیاز این بیمارستان را آماده بهره برداری کرده است.

بیمارستان رازی قائمشهر با قدمت بیش از ۸۰ سال در طول زمان تنها مرکز درمانی شهرستان های های قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ به شمار می رود که با وجود قدیمی بودن فضا و تجهیزات، خدمات‌دهی به مردم را انجام می دهد و با گذر زمان و پاشیده شدن گرد فرسودگی بر این بیمارستان، ایده ساخت بنای جدید کلید خورد که منتج به آغاز عملیات اجرایی این بیمارستان در سال ۱۳۸۷ شد.

طرحی که بنا به گفته مسوولان این بیمارستان قرار بود ظرف مدت سه سال به بهره برداری برسد اما با گذشت سالهای سال خبری از بهره برداری آن نشد تا اینکه در دولت سیزدهم با عزم جدی که برای تکمیل طرح های نیمه تمام رخ داد شاهدیم ظرف مدت یکسال اخیر با تزریق اعتبار مورد نیاز عملیات ساخت طرح تکمیل شد.

گام‌های استوار دولت برای پایان دادن به طلسم تکمیل بیمارستان رازی قائمشهر

بیمارستان رازی یکی از ۲۵ بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی مازندران و به عنوان یکی از پنج بیمارستان آموزشی درمانی استان است که ضمن انجام کارهای درمانی در زمینه آموزش نیروهای متخصص دانشگاهی فعالیت دارد.

این بیمارستان از جمله مراکز آموزشی و درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران بوده که در سال ۱۳۱۳ تاسیس شده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با ۲۲۰ تخت بستری با دارا بودن بخش‌های جراحی (شامل جراحی عمومی، ارتوپدی، گوش، حلق و بینی، چشم، جراحی اعصاب و ستون فقرات)، زنان و زایشگاه و مامایی، داخلی، قلب و سی سی یو، مراقبت های ویژه، نوزادان، اتاق عمل، دیالیز، درمانگاه اورژانس، بخشهای عفونی ۱و۲، اطفال، تالاسمی، درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی، واحد آزمایشگاه و پاتولوژی، واحد رادیولوژی، سونوگرافی و سی تی اسکن، واحد فیزیوتراپی، واحد داروخانه و بخش مسمومیت به صورت شبانه‌روزی خدمات ارایه می‌کند.

در این پیوند استاندار مازندران امروز یکشنبه به همراه مسوولان دانشگاه علوم پزشکی از این بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی بازدید کرد.

به گزارش ایرنا، سید محمود حسینی پور مقام عالی دولت در مازندران در چهاردهمین سفر شهرستانی خود در راس هیاتی شامل معاونان استانداری، مدیران ستادی و استانی به شهرستان قائمشهر سفر کرد.

استاندار مازندران و مدیران استان در این سفر از روستاهای محروم منطقه بازدید خواهند کرد.
در این سفرهای شهرستانی، هر یک از مدیران با حضور در ۲ تا سه روستای این شهرستان، مسایل و مشکلات مردم و روستاها را بررسی و شناسایی می‌کنند و برای جمع بندی و تصمیم سازی جهت برون رفت از آن ها در جلسه شورای اداری با حضور استاندار ارائه می‌ کنند تا مسائل در زمان های تعیین شده و با راهکارهای مصوب، حل و رفع شود.
مصوبات این جلسات به دستگاه های متولی ابلاغ و پیگیری های لازم برای اجرای آن با جدیت صورت خواهد گرفت.
استاندار مازندران در این سفر همچنین با اقشار مختلف مردم، خانواده شهدا و نخبگان دیدار خواهد کرد.
برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، بازدید از عملیات اجرایی چند طرح عمرانی و واحد صنعتی از جمله دیگر برنامه های مقام‌ عالی دولت در استان‌ در سفر به قائمشهر است.
قائمشهر از حیث جغرافیایی در مرکز مازندران واقع شده و بیش از ۴۰۰هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha