پکن: نیروی دریایی چین در حال انجام وظایف عادی خود در منطقه است

تهران- ایرنا- وزارت دفاع چین در بیانیه‌ای اعلام کرد که ناوگان ۴۴ اسکورت نیروی دریایی این کشور شامل ۶ کشتی از ماه مه در حال انجام وظایف عادی خود در منطقه بوده و هفته گذشته رزمایش مشترکی با نیروی دریایی عمان برگزار کرده است.

به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا، در حالیکه رسانه‌ها از استقرار شماری کشتی جنگی چین در غرب آسیا همزمان با افزایش تنش بین حماس و رژیم صهیونیستی خبر دادند، وزارت دفاع چین در بیانیه‌ای اعلام کرد که ناوگان ۴۴ اسکورت نیروی دریایی این کشور شامل ۶ کشتی از ماه مه در حال انجام وظایف عادی خود در منطقه بوده و هفته گذشته رزمایش مشترکی با نیروی دریایی عمان برگزار کرده است.

چاینا تایمز به نقل از بیانیه وزارت دفاع چین، افزود: ناوگان ۴۴ اسکورت نیروی دریایی چین سپس در ۱۸ اکتبر (۲۶ مهر) به بندر شویخ کویت واقع در شمال خلیج فارس رسید که در آنجا از سوی مقامات ارتش کویت و دیپلمات‌های سفارت چین مورد استقبال قرار گرفت.

فرمانده ناوگان ۴۴ اسکورت نیروی دریایی چین در بازدید خود از کویت، در گفت وگو با رسانه‌های محلی با بیان اینکه امسال پنجمین سالگرد ایجاد مشارکت استراتژیک بین چین و کویت و دهمین سالگرد راه‌اندازی طرح «یک کمربند، یک جاده» است، اظهار امیدواری کرد که این سفر به ارتقای درک و اعتماد متقابل و ارتقای مبادلات و همکاری‌های دو کشور کمک کند.

به نوشته چاینا تایمز، افشای افزایش فعالیت‌های نظامی چین در منطقه خاورمیانه ممکن است متغیر مهمی برای وضعیت کنونی این منطقه باشد و به وضوح نشان می‌دهد که پکن موقعیت استراتژیک خاورمیانه را دارای رابطه مهم با منافع ملی خود می‌داند.

از سوی دیگر حضور نظامی چین در منطقه واقعیتی است که (رژیم) اسرائیل در انجام عملیات نظامی خود (با همکاری آمریکا) نمی‌تواند آن را نادیده بگیرد، بنابراین تأثیر اعلام این حضور نظامی، به جلوگیری از تشدید و وخامت اوضاع در خاورمیانه نیز کمک خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، از آغاز عملیات طوفان الاقصی در ۱۷ روز گذشته (۱۵ مهر ماه) بمباران مناطق مسکونی و عمومی از یک سو و قطع آب، برق و کمبود شدید مواد غذایی، دارویی از سوی دیگر، وضعیت بسیار بحرانی را برای ساکنان فلسطینی غزه رقم زده است و نهادهای حقوق بشری شرایط انسانی در این منطقه را غیر قابل توصیف و اسفبار اعلام کرده‌اند.

نهادهای سازمان ملل از جمله برنامه توسعه سازمان ملل، صندوق جمعیت سازمان ملل، یونیسف، برنامه جهانی غذا و سازمان بهداشت جهانی روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کردند: «ما خواستار آتش‌بس، همراه با دسترسی فوری و نامحدود بشردوستانه در سراسر غزه هستیم تا فعالان بشردوستانه بتوانند به غیرنظامیان نیازمند کمک کنند، جان‌ها را نجات دهند و از رنج بیشتر انسانی جلوگیری کنند.»

اما در این بین آمریکا در کنار گسیل تسلیحات و تجهیزات نظامی خود به منطقه به کمک صهیونیست‌های غاصب شتافته و سعی در جلوگیری از شکست صهیونیست‌ها دارد. آمریکا همچنین پس از وتوی قطعنامه پیشنهادی برزیل، درباره بحران غزه و رای نیاوردن قطعنامه پیشنهادی روسیه، پیش نویس قطعنامه‌ای را تدوین کرده که در آن قاطعانه از رژیم صهیونیستی دفاع کرده است اما خبری از آتش بس در غزه نیست.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha