به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان اردبیل، رئیس مرکز رشد گیاهان دارویی این مجموعه روز شنبه در این زمینه اعلام کرد: گواهینامه ثبت اختراع پارافیلم گیاهی برای افزایش ماندگاری گوشت قرمز و فرآوردههای گوشتی بستهبندی شده در خلاء از سوی «حجت اقبـال» و «جعفر آقائی» پژوهشگران و فناوران این مرکز از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور صادر شده است.
مهران اوچی اردبیلی افزود: با توجه به وجود مواد موثره و اصلی پارافیلم ویژن تهیه شده از عصارههای گیاهان دارویی با فناوری نانو مانند آپی ژنین، گالیک اسید، فرولیک اسید، رزمارینیک اسید و کافئیک اسید دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال است.
وی بیان کرد: از همین رو این محصول میتواند موجب جلوگیری از فساد گوشت قرمز و فرآوردههای آن باشد و جایگزین مناسبی به جای نگهدارندههای شیمیایی مانند نیترات و نیتریت شود که بسیار در سلامت انسان و صنایع غذایی اهمیت دارد.
رئیس مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل اضافه کرد: با توجه به مسائل مورد اشاره لزوم بررسی روشهای مناسب برای این ادعا که میتواند مشکلهای بزرگ شرکتهای فرآوری فرآوردههای گوشتی، شرکتهای دانشبنیان فعال در عرصه غذا و صنایع غذایی، محققان و پژوهشگران این حوزه را برطرف کند.
وی عنوان کرد: پارافیلم ویژن میتواند از فساد گوشت قرمز و فرآوردههای آن به میزان قابل توجهی جلوگیری کند و ماندگاری آنها را افزایش دهد؛ به طوری که طعم، رنگ و عطر آنها به طور کامل حفظ شود.
اوچی اردبیلی ادامه داد: این تحقیق نتیجه سه سال تلاش محققان و پژوهشگران مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد اردبیل است و مقالههای علمی ناشی از نتیجه تحقیقهای فوق در بخش تحقیق و توسعه شرکت دانشبنیان پژوهشگران داروی سبز و در مجلههای علمی پژوهشی معتبر پذیرش گرفته است.
نظر شما