جلیلی: هزینه در حوزه هنر سرمایه‌گذاری است

تهران - ایرنا - «سعید جلیلی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه به طور حتم مشکلات حوزه فرهنگ توسط اهالی آن برطرف خواهد شد، گفت: رسانه، هنر و هنرمند باید حالت مدعی داشته باشد و نه متهم. هزینه در حوزه هنر سرمایه‌گذاری است و نباید به عنوان هزینه به عرصه فرهنگ نگریسته شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید جلیلی شامگاه شنبه در نشست با هنرمندان ضمن قدردانی از همراهی اهالی فرهنگ و هنر به شعار «یک جهان فرصت، یک ایران جهش، هر ایرانی یک نقش پرشکوه» اشاره کرد و اظهار داشت: طبق برنامه چهار ساله شعار انتخاباتی، نقشه راه است.

وی ادامه داد: شعار «یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش پرشکوه» بر اساس مطالعات و تجارب این است که بدانیم در چه نقطه ای هستیم و در این نقطه میدان چه وضعیتی دارد.

فرصت‌های تاریخی تمدنی ما بیشتر از تهدیدها است

جلیلی افزود: برآورد ما این است که در نقطه بزنگاهی قرار داریم که فرصت های تاریخی تمدنی ما بیشتر از تهدیدها است و هنر دولت این است که این فرصت‌ها را به بهترین شکل به نفع کشور، نظام و انقلاب استفاده کند.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولت نقش آفرین در امتداد شعار ماست تا بتواند با استفاده از ظرفیت‌های عظیم کشور مردم را وارد میدان کند.

وی خاطرنشان کرد: ما فرصت بزرگ تاریخی تمدنی داریم که باید ابتدا از آن آگاه باشیم و سپس بدانیم و برنامه داشته باشیم که از آن در مسیر توسعه استفاده کنیم.

جلیلی تصریح کرد: متاسفانه با توجه به ذخایر عظیم فرهنگی نتوانسته‌ایم این ظرفیت را در حوزه سیاست و اقتصادی استفاده کنیم. در سند آمریکا طی چند دهه اخیر بیان می شود که فاصله خود را با جهان حفظ کند و طی ۱۰۰ سال این گشور رهبری دنیا را به دست داشته باشند. در این مسیر از ابزار سخت و نرم هم استفاده می کنند که در غزه نمونه بارز آن دیده می شود که علاوه بر کشتار زنان و کودکان غزه با شهدا عکس یادگاری می گیرند.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امروز بیش از تمامی عرصه ها جهان فرصت ما در حوزه فرهنگ است و باید جهش بزرگ فرهنگی داشته باشیم زیرا سایر فرصت‌های ما به خصوص قدرت سخت ما نیز به پشتوانه فرهنگ بدست آمده است.

جلیلی تاکید کرد: امروز شعار زن زندگی آزادی نقطه قوت ما است که دشمن باآگاهی به این مسئله حمله می کند؛ بنابراین عرصه‌ای که امروز دشمن بر آن کار می‌کند به طور حتم نقطه قوت و اتکای ما است.

وی یادآور شد: طی ۲۰ سال اخیر کشور به پیشرفت های چشمگیر و موفقیت های بزرگی دست یافته است که در حوزه نانو، هسته‌ای، پتروشیمی و نظامی نمونه آن را می‌بینیم و دشمن نیز به آن اعتراف کرده است. دشمن به شدت به دنبال نقاط قوت ما و تخریب آن است که باید در حوزه فرهنگ از آن جلوگیری کرد البته در کنار نقاط قوت، طی سال‌های گذشته ضعف هایی داشتیم که باید با به میدان آوردن نقاط قوت، ضعف ها را برطرف کرد.

دولت باید در عرصه فرهنگ ظرفیت مردم را بشناسد

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: دولت باید برای حل مشکلات از عمق راهبردی برخوردار باشد و برای موفقیت در این حوزه باید در عرصه فرهنگ ظرفیت مردم را بشناسد.

جلیلی اضافه کرد: انتظاری که از دولت می رود داشتن برنامه جدی در حوزه فرهنگی است و رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای انقلاب فرهنگی باید ظرفیت ها را به سمت حل مشکلات هدایت کند.

نامزد انتخابات با تاکید بر اینکه در حوزه فرهنگ یک فرصت تاریخی و تمدنی بی نظیر و کم نظیر داریم، اظهار کرد: باید از ظرفیت ها  استفاده کنیم. شکل گیری تمدن امتداد یک تفکر و هدایت به عرصه عمل است. 

جلیلی بیان کرد: امتداد اندیشه مهم‌ترین کنش در استفاده از فرصت تمدنی است که امام به بهترین شکل آن را در زمان حیات مبارکشان انجام داد.

این نامزد انتخابات با تاکید بر اینکه اگر دولتی از توان به حرکت دراوردن استعدادها باز بماند، هنرمند نیست، اظهار کرد: دولت متقاضی هنر برای انتقال مفاهیم و رویدادها و کشف استعداد است. ما به مدیر و مدیریتی نیاز داریم که از عمق راهبردی مناسب برخوردار باشد و توانایی جهت دهندگی به هنر را داشته باشد. اگر نتوانیم این ظرفیت را آزاد کرده و کشف و بهره ببریم، در حوزه‌های دیگر با مشکلات جدی روبه‌رو خواهیم شد.

وی گفت: طی دهه های گذشته بخشنامه و قوانین متعددی ابلاغ کردیم اما حماسه ای شکل نگرفت در حالیکه در ابتدای انقلاب بدون تمامی این بخشنامه ها و در دوران دفاع مقدس شاهد خلق حماسه‌های بزرگی بودیم.

وی بیان کرد: هر کسی منتخب مردم شد همه باید به او کمک کنند تا استفاده مناسب از هنر صورت گیرد.

 باید به رشد ۸ درصدی برسیم

جلیلی با تاکید بر اینکه طبق برنامه هفتم باید به رشد ۸ درصدی برسیم افزود: اما متاسفانه در ۸ سال پیش از ریاست شهید رییسی شاهد رشد اقتصادی تقریبا صفر بودیم.

وی بابیان اینکه باید از نگاه مکانیکی فاصله گرفت تاکید کرد: برای اینکه یک اندیشه به عرصه عمل وارد شود نیازمند هدف گذاری و و مدیریت آگاه است.

این نامزد انتخابات تاکید کرد: هر فردی که در انتخابات توانست اعتماد مردم را جلب کند و منتخب ملت شود ، همه باید به او کمک کنند تا بتواند از تمامی ظرفیت ها به خصوص ظرفیت بالقوه و عظیم فرهنگ و هنر در پیشبرد توسعه و خدمت به مردم استفاده کند. به طور هم باید پذیرفت در سالهای گذشته در بخش فرهنگ ضعف‌هایی داشتیم که لازم است با استفاده از مدیرانی که فهم و درک مناسبی از ظرفیت ها و توانمندی دارند از آنها در بهره مندی از قابلیت هنر برای توسعه فرهنگی استفاده کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha