به گزارش ایرنا، خراسان جنوبی همواره در انتخابات مختلف از نظر مشارکت مردم پیشتاز بوده و رتبههای اول یا دوم را داشته است به طوری که در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ با اختلاف اندک نسبت به استان اول در کشور رتبه دوم را کسب کرد.
پس از مشخص شدن منتخبان سه حوزه انتخابیه استان و اینکه حوزه انتخابیه "بیرجند، درمیان و خوسف" به دلیل تعدد نامزدها و رقابت نزدیک بین آنها به دور دوم کشیده شد، امروز جمعه ۲۱ اردیبهشت مردم این سه شهرستان برای دومین بار پای صندوقهای رای آمدند تا از بین ۲ نامزد حاضر در عرصه رقابت، منتخب خود را راهی بهارستان کنند.
قشرهای مختلف مردم در مناطق شهری، روستایی و عشایری اعم از شیعه و سنی از ساعات ابتدایی صبح برای انداختن رای خود به شعب ثابت و سیار مراجعه کردند و هیچ عاملی مانع این حضور پرشور نشد.
گزارشها حکایت از حضور گسترده مردم شهرستان دارالتقریب درمیان پای صندوقهای رای دارد و ازدحام جمعیت در صندوق اخذ رای شهر مرزی گزیک نمونهای از این حضور است.
زوج جوان هم با حضور در مسجد جامع حائری بیرجند، زندگی مشترک خود را با شرکت در این حماسه ملی آغاز کردند.
برخی از شهروندان خانوادگی به شعب اخذ رای آمدند تا کودکان همپای پدران و مادران مشق تکلیف سیاسی را تمرین کنند.
حضور افراد مسن در برخی شعب اخذ رای این دوره از انتخابات نیز چشمگیر است و رسانههای محلی از رای دادن مادربزرگ ۸۸ ساله در صندوق سیار روستای شهرستانک دهستان براکو شهرستان خوسف خبر دادند.
حضور رای اولیها که ۱۱ اسفند پارسال هنوز به تکلیف سیاسی نرسیده بودند از دیگر جلوههای انتخابات ۲۱ اردیبهشت امسال در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف است که با گذشت حدود ۲ ماه توانستند در اولین آزمون سیاسی مشارکت کنند.
استاندار خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان استان نیز با حضور در شعبه ثابت مستقر در شهرداری بیرجند رای خود را به صندوق انداختند.
بیش از ۲۸۹ هزار نفر در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف واجد شرایط رای دادن در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند و ۲۸۷ شعبه اخذ رای برای حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف پیش بینی شده که شامل ۱۶۷ شعبه ثابت و ۱۲۰ شعبه سیار است.
دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۵ استان کشور و ۲۲ حوزه انتخابیه برگزار میشود که یکی از آنها حوزه انتخابیه بیرجند شامل سه شهرستان بیرجند، درمیان و خوسف است.
نظر شما