وزیر کشور : ۱۲ هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح تعریض جاده کندوان در نظر گرفته شد

نوشهر - ایرنا - وزیر کشور گفت : دولت برای تکمیل طرح ملی چهار خطه کردن مسیر حدفاصل مرزن آباد - دزدبن حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته است .

به گزارش خبرنگار ایرنا ، احمد وحیدی پنجشنبه شب در نشستی با موضوع آشنایی با مشکلات زیرساختی و ارایه راهکارهای لازم برای رفع آن در فرمانداری چالوس افزود : یکطرفه شدن محور کندوان و بروز ایاب و ذهاب برای دست کم ۶۰ روستا در روزهای پایانی هر هفته یک چالش اساسی بوده که سال ها اهالی این روستاها طبق گزارش مسوولان مربوط در این نشست رنج می دهد بنابراین برای پایان بخشیدن به این دغدغه دولت این میزان اعتبار در نظر گرفته تا این طرح ملی هر چه زودتر انجام و تکمیل شود.

وزیر کشور عصر امروز - پنجشبه - به همراه هیئت دولت در دور دوم سفرهای استانی به مازندران به منظور آشنایی با ریز مشکلات ، مطالبات و ارایه راهکارهای لازم برای رفع آن در جلسه ای در همین زمینه در فرمانداری چالوس حضور پیدا کرد.

عملیات اجرایی این طرح به طول حدود ۲۰ کیلومتر از سال ۱۳۸۹ شروع شد و بر اساس برنامه اعلامی قرار بود از حدود پنج کیلومتر درست در امتداد قطعه چهار آزاد راه تهران - شمال پیش از شهر مرزن آباد شروع و تا منطقه دزدبن در مسیر جاده کندوان ادامه یابد منتهی بنا به گفته برخی از کارشناسان و مسوولان روند اجرای این طرح به علت وجود موانع و بروکراسی های اداری با مشکلات و موانع فراوانی برخورد کرد به طوری که این وضعیت حتی به وقفه چندین ساله روند اجرای این طرح منجر شد.

رفع گره های کور ترافیکی در راستای بهره برداری از قطعه چهار آزاد راه تهران - شمال در محدوده شهری مرزن آباد، جلوگیری از یکطرفه شدن جاده کندوان در زمان اوج سفرها از منطقه دزدبن تا مرزن آباد و در نهایت رفع نگرانی و دغدغه چندین ساله ساکنان نقاط شهری و روستایی پیرامون بخش مرزن آباد ناشی از این معضل ادامه دار از مهم ترین اهدافی بوده که برای اجرای این طرح پیش بینی شده است.

وزیر کشور در باره محدودیت تردد کامیون و کامیونت برای جابه جایی محصولات و مواد اولیه تولید کنندگان شهرک صنعتی مرزن آباد در مسیر جاده کندوان را از دیگر مشکلاتی است که این موضوع هم باید با پلیس راهور ناجا مورد پیگیری قرار گیرد و اگر در گذشته هم مصوبه ای در این خصوص بوده چرا اجرایی نشده است .

وحیدی موضوع طرح سالمسازی و بهسازی سواحل را هم بسیار مهم دانست و تاکید کرد : در محدوده شهری شهرداران و خارج از محدوده هم بخشداران باید پای کار بیایند و نباید این سرمایه الهی فقط در انحصار عده ای خاصی قرار گیرد.

وی افزود : مهم ترین راهبرد دولت توزیع عادلانه خدمات ، امکانات و بهره مندی همه مردم از این سرمایه الهی است و نکته مهم تر آنکه گزارش شده مردم چالوس در زمان اوج سفرها و شلوغی جاده ها دچار رنج و عذاب می شوند برای رفع این مشکل هم باید مسوولان به ویژه مسوولان شهری طرحی ارایه دهند تا پی برده شود چه راهکاری می توان برای حل این مشکل ارایه کرد و این موضوع هم قابل پیگیری است چرا که شهروندان این شهر نباید با آمدن مهمان دچار زحمت شوند.

وی با تاکید برآنکه مازندران را باید یکپارچه دید ، وعده داد : ساخت مجتمع فرهنگی و هنری ، پارک علم و فناوری و ورزشی ویژه بانوان ، توجه به زنان سرپرست خانوار ، تکمیل پل زیرگذر شهرک نواب از جمله طرح های نیمه تمام و خواسته هایی بوده که در این نشست مطرح شد و به بقین در این سفرهای استانی دولت به مازندران مورد پیگیری جدی قرار گرفته و یکی پس از دیگری محقق خواهد شد.

شهرستان چالوس با برخورداری از سه نقطه شهری و ۱۶۰ نقطه روستایی در غرب مازندران واقع است .

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امروز همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی به مازندران سفر کرد.

بهره‌برداری از طرح‌های جدید نهضت ملی مسکن، چندین طرح درمانی، فاز تکمیل آبرسانی به شهر ساری، پارک جنگلی ۵۰۰ هکتاری ساری، شرکت در جشن احیای واحدهای تولیدی راکد و چند طرح عمرانی دیگر و همچنین حضور در نشست شورای اداری، دیدار با مردم ساری و نوشهر، دیدار با علما، نخبگان و خانواده شهدا و مردم استان بخشی از برنامه‌های سفر رئیس‌ دولت سیزدهم به مازندران در دور دوم سفرهای استانی است.

سفر نخست آیت‌الله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرح‌های زیرساختی، بهره‌برداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است.

به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاه‌های اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha