مناقشه بر سر پرونده استقرار دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران در حضور وزیر کشور

ساری- ایرنا- پرونده پرمناقشه استقرار دانشکده علوم پزشکی در غرب مازندران که در ۲ سال گذشته به اختلاف میان رامسری‌ها و تنکابنی‌ها تبدیل شده است، در سفر وزیر کشور منجر به مشاجره لفظی موافقان و مخالفان در حضور احمد وحیدی شد.

به گزارش ایرنا، وزیر کشور در نخستین ساعات بامداد امروز -جمعه- در قالب دومین دور سفر رئیس‌جمهور به مازندران وارد رامسر شد تا از چند طرح زیرساختی بازدید کند و دیداری با برخی مسئولان این شهرستان داشته باشد.

حوالی ساعت ۲ بامداد روز جمعه که تقریبا لحظه‌های آخر بازدید از پایانه جدید فرودگاه رامسر بود، گروهی از حامیان استقرار دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران در رامسر از فرصت حضور وزیر در این شهرستان استفاده کردند و برای مطرح کردن این مطالبه و جلوگیری از تغییر محل استقرار دانشکده از رامسر به تنکابن، به محل حضور وحیدی در فرودگاه رامسر رفتند.

در حالی که یکی از اعضای حامیان استقرار دانشکده در رامسر مشغول تشریح درخواست به وزیر کشور بود، جدال لفظی میان حامیان استقرار دانشکده در رامسر و موافقان استقرار دانشکده در تنکابن بالا گرفت و پس از کش و قوس فراوان، این درگیری با پادرمیانی وزیر کشور و قول بررسی موضوع از سوی او پایان یافت.

به گزارش ایرنا، حدود ۲ سال است که پس از مطرح شدن تغییر محل تاسیس دانشکده علوم پزشکی از رامسر به تنکابن اختلاف نظر مربوط به این پرونده در منطقه مشاهده می‌شود و سبب بروز برخی تنش‌ها شده است.

حامیان استقرار دانشکده در رامسر تاکید می‌کنند با توجه به این‌که زیرساخت و ساختمان فیزیکی استقرار دانشکده در رامسر وجود دارد و استقرار دانشکده علوم‌پزشکی مطالبه ۱۴ ساله‌ مردم این شهرستان است، تاسیس دانشکده در رامسر تصویب و با این تصمیم، از تضییع بیت‌المال جلوگیری شود.

به باور معترضان، استقرار دانشکده در تنکابن، مرکزیت این دانشکده در حالی به یک‌باره برای تنکابن در نظر گرفته شد که تاسیس آن در رامسر، مطالبه‌ و درخواستی ۱۴ ساله‌ به‌شمار می‌رود و مستندات آن نیز موجود است؛ ضمن اینکه رامسر امتیاز زیرساختی و فضای فیزیکی لازم برای استقرار دانشکده را نیز در اختیار دارد.

از سوی دیگر به واسطه بیش از ۴۰ سال سابقه آموزشی و برخورداری از دانشکده پرستاری زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل و دانشکده پردیس بین‌الملل زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران، رامسر بهترین گزینه برای مرکزیت دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران محسوب می‌شود.

این امتیازها به باور موافقان، استقرار دانشکده در رامسر برای مرکزیت دانشکده در این شهرستان کفایت می‌کند. به گفته آنان مجموعه مدیریت در تنکابن نه تنها تا امروز مطالبه‌ای برای ایجاد این مرکز نداشت، بلکه زیرساخت‌های مورد نیاز را هم ندارد و دولت باید با هزینه گزاف از بیت‌المال و صرفِ زمانِ زیاد این زیرساخت را تامین کند.

در نقطه مقابل رامسری‌ها، حامیان استقرار دانشکده در تنکابن نیز می‌گویند که وزارت بهداشت و درمان و شورای گسترش این نهاد، تنکابن را بر اساس شاخص جمعیت به عنوان مرکز دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران انتخاب کرده است؛ موضوعی که حامیان استقرار دانشکده آن را رد کرده‌اند و در دفاع از مطالبه خود تاکید می‌کنند بر اساس قانون، جمعیت شهر مورد نظر باید ۵۰۰ هزار نفر باشد.

این در حالی است که جمعیت تنکابن کمتر از این میزان است و رامسر بر اساس دیگر معیارها مانند پیشینه آموزشی، مطالبه ۱۴ ساله و برخورداری از زیرساخت بهترین و کم‌هزینه‌ترین گزینه برای در اختیار داشتن این زیرساخت است.

شهرستان های نور، نوشهر، چالوس، کلاردشت، عباس آباد، تنکابن و رامسر با افزون بر یک میلیون نفر جمعیت واقع در غرب مازندران سالانه به میلیون ها مسافر و گردشگر خدمات ارائه می دهند

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha