وزیر بهداشت: ۴۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل مرکز درمان ناباروری بابل اختصاص یافت

ساری- ایرنا- وزیر بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی گفت: دولت سیزدهم همزمان با دور دوم سفر استانی به مازندران ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل مرکز درمان ناباروری بابل اختصاص داد.

به گزارش ایرنا، بهرام عین‌اللهی که رئیس جمهور را در دور دوم سفر استانی به مازندران همراهی می‌کند روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مرکز درمان ناباروری حضرت فاطمه الزهرا (س) بابل افزود: این طرح با پیشرفت ۸۸ درصدی در حال ساخت است که دولت تلاش دارد با تزریق اعتبار مورد نیاز روند تکمیل آن را به اتمام برساند.

وی ادامه داد:‌ مرکز فاطمه الزهرا (س) بابل در درمان ناباروری، به‌عنوان مراکز سطح سه تخصصی‌ترین اقدامات و درمان های مربوط به ناباروری را ارائه می‌کند.

مرکز تخصصی ناباروری به مرکزی گفته می‌شود که با روش IUI (شستشو و تزریق اسپرم در داخل رحم) IVF (لقاح خارج از رحم)، GIVT (گذاشتن اسپرم شستشو شده و تخمک به ثلث خارجی لوله رحم)، ZIFT (گذاشتن تخمک لقاح شده به ثلث خارجی لوله رحم) TEF(انتقال جنیه به ثلث خارجی لوله رحم) میکروانجیکشن، انجماد جنین و انجام عمل لاپاراسکوپی برای افزایش قابلیت باروری به درمان بیماران می‌پردازد.

وزیر بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی گفت: یکی از سیاست‌های اصلی وزارت بهداشت، تحقق رشد جمعیت و اجرای قانون جوانی جمعیت است به گونه‌ای که تاکنون ۲۵ جلسه قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت تشکیل و تصمیم‌های بسیار خوبی در مسیر اجرای این قانون و ارائه تسهیلات و حمایت های درمانی، بیمه ای و آموزشی گرفته شده است.

تاکنون برای این پروژه که در زیربنای دو هزار و ۷۰۰ متر مربع در پنج طبقه با پیشرفت فیزیکی ۸۸ درصد در حال ساخت است، ۴۸۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

مرکز درمانی تخصصی ناباروری حضرت فاطمه الزهرا (س) از واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال ۱۳۷۱ به همت والای حاج سید مهدی کابلی، ساخته و توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل تجهیز شد. تغذیه - درمانگاه PCO - سقط مکرر، بخش های ستاره دار، بخش نازایی - اتاق عمل، بخش های کلینیکی، زنان و زایمان - نازایی، بخش‌های پاراکلینیک از واحد های درمانی بیمارستان زنان فاطمه الزهرا بابل است.

این مرکز دارای تخصص و فوق تخصص‌های مختلف و درمانگاه متعددی است و با محقق شدن بیمه درمان ناباروری، سازمان بیمه سلامت به عنوان نهاد متولی این مهم را برعهده گرفته است.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز از طریق فرودگاه بین‌المللی شهدای ساری به مازندران سفر کرد و با استقبال نمایندگان ارشد استان از جمله آیت‌الله محمدباقر محمدی لایینی نماینده ولی فقیه، استاندار و تعدادی از نمایندگان مردم استان در مجلس وارد مازندران شد.

در مراسم استقبال از رئیس‌جمهور برخی چهره‌های شاخص ورزشی، فرهنگی و هنری از جمله محمدرضا اسحاقی هنرمند برجسته موسیقی، حسن یزدانی چهره نامدار کشتی و سپیده بابایی عضو تیم ملی کشتی آلیش حضور داشتند.

سفر نخست آیت‌الله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرح‌های زیرساختی، بهره‌برداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است.

به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاه‌های اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha