به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی و امور بینالملل پارک علم و فناوری خراسان رضوی، احمد پریپور در دیدار با رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی ادامه داد: در این استان ظرفیتهای بسیاری است که باید بر روی آن تمرکز کرد.
وی افزود: به عنوان نمونه باید از خام فروشی در صنایع فولاد و کشاورزی جلوگیری شود و توسط شرکت های دانش بنیان ارزش افزوده اقتصادی در زنجیره تولید تا محصول مورد پیگیری قرار گیرد و در این خصوص پارک علم و فناوری خراسان رضوی نقش ویژه ای دارد.
رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی نیز با تاکید بر اهمیت نقش حمایتی دولت در پیشرفت اقتصاد دانشبنیان گفت:این پارک به عنوان سازمان مرجع در حمایت از شرکتهای فناور و دانشبنیان با ایجاد انگیزش و مدیریت جریان دانش و فناوری در میان دانشگاهها، مراکز تحقیق و توسعه و بخش خصوصی قصد تسهیل روند رشد اقتصاد دانشبنیان را دارد.
علی اسماعیلی افزود: قانون جهش دانشبنیان پرثمرترین اتفاق در چند دهه اخیر است که شرکت های دانش بنیان را در رسیدن به اهداف خود حمایت می کند.
وی ادامه داد: پارک علم و فناوری خراسان رضوی به دنبال رسوخ فناوری در صنایع است و با ایجاد مراکز رشد در سطح استان سعی میکند عدالت در تزریق فناوری و حمایت از فناوران رعایت شود و بر این اساس تلاش دارد به صورت ویژه از فناوری در صنایع استفاده کند و شرکتهای صنعتی استان را به سمت فناوری سوق دهد.
رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت:تلاش بسیاری برای صادرات و ورود به بازار بین الملل شده است از این رو شرکتهای فناور و دانشبنیان بلوغ یافته به سمت صادرات و ارزآوری هدایت شده اند و در این راستا با کشورهای همسایه همچون عراق و پاکستان تعاملات خوبی داشتهایم.
پارک علم و فناوری خراسان رضوی با ۳۷۰ شرکت فناور و ۱۳۰ شرکت دانش بنیان تنها پارک دارای شرایط پارک برتر در میان ۴۹ پارک علم و فناوری کشور است که توانسته حدود هشت هزار شغل پایدار در بستر دانش بنیان فراهم آورد.
نظر شما