به گزارش خبرنگار ایرنا، کامران قدس روز شنبه به رسانهها افزود: میانگین مرگ داخل بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برابر با سه و پنج دهم درصد و این شاخص در کشور سه و ۶ دهم درصد مراجعان بیان شده است و این نشاندهنده این است که سطح مراقبت و خدمات کیفی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه بالاتر از میانگین کشوری است که با تلاش نیروهای درمان حاصل شده است.
وی تاکید کرد: حوزه بهداشت و درمان استان سمنان همواره در تلاش است با ارتقاء داتش و توانمندیها و بهبود امکانات کیفیت خدمترسانی را افزایش دهد و در حال حاضر در بیمارستان های دانشگاه ۸۵۶ تخت فعال وجود دارد و بیش از یکهزار نیروی پرستار در حال خدمترسانی به مردم استان هستند.
قدس ادامه داد: متوسط اقامت بیماران در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی در ۶ شهرستان استان سمنان برابر با سه و هفت دهم روز است که این شاخص هم در مقایسه با شاخص کشوری، به میزان سه و ۹ دهم روز، مطلوب تر است.
وی با اشاره به اینکه ضریب اشغال تخت در کشور برابر با ۶۷ درصد است، گفت: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضریب اشغال تخت ۶۷ و یک دهم درصد است و سرانه تخت فعال در بیمارستان ها نسبت به جمعیت تحت پوشش دانشگاه برابر با یک و ۹۱ تخت بیمارستانی به ازای هر یکهزار نفر است و این در حالی است که این شاخص در کل کشور یک و ۸۴ تخت بیمارستان محسوب میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان تاکید کرد: وضعیت سمنان در شاخص تخت اورژانس و تخت های ویژه نیز از شاخص کشوری بالاتر است و این نیاز استان سمنان است، چرا که علاوه بر خدمت به مردم استان، خدمترسان زائران عبوری در مسیر آستان علی ابن موسی الرضا(ع) نیز هست و ضرورت دارد توجه ویژه ای برای تکمیل زیرساختها و طرحهای در دست اقدام دیگر نیز صورت پذیرد.
مراکز درمانی شهرستان های سمنان، دامغان، مهدیشهر، گرمسار، سرخه و آرادان در استان زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی استان قرار دارند.