بهروز قمرزاده روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه شهرستان دزفول دارای ۹۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت است، افزود: ۲۵ هزار هکتار از این اراضی دیم و ۶۵ هزار هکتار آبی است که از این میزان حدود هفت هزار هکتار باغ است.
وی ادامه داد: سالانه حدود بیش از ۲ و نیم میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در شهرستان دزفول تولید میشود لذا احداث کارخانه تولید و مونتاژ تراکتور و کمباین در این شهرستان ضروری است.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای موجود، اختصاص سهمیه ویژه برای نوسازی ناوگان مکانیزه کشاورزی به ویژه تراکتور و کمباین برای چهار سال با شرایط بازپرداخت مناسب و نرخ سود کم جهت ایجاد اشتغال بخش کشاورزی و دامپروری منطقه ضروری است.
وی خواستار اختصاص اعتبار لازم برای واردات تجهیزات نوین کشاورزی و تقویت سازندگان این گونه تجهیزات به منظور خودکفایی و بومی سازی شامل دستگاههای نشاکار، برداشت و فرآوری سبزی و صیفی شد.
قمرزاده گفت: انواع سپماشهای نوین، دستگاههای چاپر و کمباین برداشت چغندرقند و انواع پهپادهای کشاورزی باید برای توسعه کشاورزی شهرستان تامین شود.
وی همچنین خواستار اختصاص یارانه ویژه خرید تجهیزات کشاورزی برای اشتغال بخش وسیعی از جوانان بیکار روستایی و شهری شد.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول اظهارکرد: احداث شهرک شست و شوی بهداشتی و درجه بندی انواع محصولات غدهای از جمله سیب زمینی، هویج، لبو، شلغم به وسعت ۴۰ هکتار و احداث شهرک صنعتی ساخت، تولید و تعمیر ادوات کشاورزی به وسعت ۳۰۰ هکتار با توجه به گستردگی و مرجعیت دزفول در ارائه خدمات مکانیزاسیون به شهرها و استانهای مجاور ضروری است.
وی افزود: با توجه به کشت ۲ یا سه نوبت در سال، سهمیه ویژه سوخت با ناوگان مکانیزه دزفول و شمال خوزستان باید حداقل سه برابر سرانه سوخت مناطقی که فقط یک کشت در سال دارند، باشد.
به گزارش ایرنا شهرستان دزفول از قطب های کشاورزی و میدان میوه و تره بار آن از میادین پر رونق میوه و تره بار کشور است.