۱۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۰۱
کد خبرنگار: 2201
کد خبر: 85158478
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

هوشمندسازی کشاورزی دزفول در دستور کار است

دزفول-ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی دزفول با اشاره به ظرفیت‌های این شهرستان در تولید انواع محصولات باکیفیت گفت: هوشمندسازی کشاورزی محصولات دزفول در دستور کار قرار دارد.

بهروز قمرزاده روز دوشنبه در حاشیه همایش آموزشی ترویجی و معرفی سبد کودی در تالار مهستان دزفول افزود: کشاورزی یک کار سیستمی است و همه اجزا باید با هم هماهنگ باشند تا خروجی خوبی داشته باشد.

وی تامین امنیت غذایی را نیازمند هماهنگی همه اجزای سیستم دانست و با اشاره به عملکرد خوب تولید گندم در سال جاری گفت: با وجود بارندگی‌های خوب و تلاش مراکز تحقیقاتی، دانشگاهی، پژوهشی و وجود شرکت‌ها و کارشناسان، استان خوزستان در تولید گندم عملکرد خوبی داشت.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول یکی از راه‌های رسیدن به امنیت غذایی را حکمرانی کشاورزی دانش بنیان دانست و گفت: هوشمندسازی کشاورزی در دستور کار است که باید تقویت شود.

وی با بیان اینکه دزفول قطب کشاورزی و تولید سبزی و صیفی منطقه است، افزود: صادرات محصولات غذایی به کشورهای منطقه و اوراسیا نشانه ظرفیت بالای کشاورزی شهرستان دزفول و شمال خوزستان است که باید موردتوجه قرار گیرد.

قمرزاده اظهارکرد: برای داشتن کشاورزی خوب باید از همه ظرفیت‌ها به صورت سیستمی استفاده شود؛ تولید کنندگان کود یکی از اهرم‌هایی هستند که در عملکرد محصول موثرند لذا تامین سبد کمی و کیفی کود برای محصولات کشاورزی باید موردتوجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در تولید محصولاتی چون سبزی و صیفی کیفیت حرف اول را می‌زند، افزود: صادرات این محصولات نیازمند تولید محصول باکیفیت و استفاده از نهاده‌های سالم و ارگانیک است که در این همایش معرفی سبد کودی با دعوت شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شده است.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول بیان کرد: دزفول یکی از شهرستان‌های پیشرو در حوزه شرکت‌های دانش بنیان است به طوری که شرکت دز نوین صنعت براساس نیاز بخش کشاورزی، ماشین آلات تولید می‌کند.

وی افزود: این شرکت بیشتر ماشین آلات طرح رهبری را به صورت هوشمند و کاملا مکانیزه تولید کرده است؛ یک شرکت دیگر نیز به ۱۰ کشور اطراف ماشین آلات بر اساس نیاز صادر می‌کند.

قمرزاده اظهار امیدواری کرد با وجود این شرکت‌ها در راستای امنیت غذایی و کشاورزی پایدار گام‌های خوبی برداریم.

وی ضمن قدردانی از مراکز تحقیقاتی استان خوزستان و استقبال از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: با بسترسازی مناسب تلاش می‌کنیم بتوانیم محصولات تولیدی خود را معرفی کنیم که این امر در راستای ارزآوری، تامین امنیت غذایی، توسعه صادرات و رونق تولید نیز موثر خواهد بود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول اظهارکرد: یکی از اقداماتی که در کنار امنیت غذایی مدنظر است توسعه و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در همه زمینه ها است ضمن اینکه اقدامات خوبی در زمینه هوشمندسازی در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و شرکت‌هایی مانند شهید رجایی در راستای بهره وری بیشتر از نور آفتاب، کود به موقع و استفاده بهینه از آب در بخش کشاورزی انجام شده است.

کشت تابستانه در دزفول با احتیاط انجام می‌شود

قمرزاده بیان کرد: در حوضه کرخه کشت ۴۰ هزار هکتار در تابستان پیش بینی شده و کشت شلتوک ممنوع اعلام شده است ولی در حوضه دز کشت با احتیاط انجام خواهد شد و محدودیت کشتی اعلام نشده است.

وی درخصوص صادرات محصولات کشاورزی نیز گفت: طی ۲ سال گذشته حدود ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی دزفول به کشورهای حاشیه خلیج فارس و اورسیا صادر شده است.

سالانه حدود سه میلیون تن محصول کشاورزی و باغی در شهرستان دزفول تولید می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha