مدارس شاهد، استعدادهای درخشان (تیزهوشان)، نمونه دولتی، آموزش از راه دور و غیردولتی در زمره "مدارس خاص" هستند.
محمدرضا ابراهیمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: معلمان مدارس خاص باید نصف ساعت تدریس موظف خود را در مدارس دولتی و بقیه را در مدارس خاص بگذرانند.
وی همچنین با تاکید بر اهمیت انتخاب مدیران به عنوان سکانداران مدارس و عرصه تعلیم و تربیت افزود: یکی از اقدامات مهم در پروژه مهر تحصیلی در استان، تاکید بر انتصاب مدیران توانمند و با تجربه در مدارس دولتی است؛
تحقق اهداف سند تحول بنیادین در ساحتهای ۶ گانه در مدارس نیازمند همراهی مدیرانی همسو و هم فکر است.
ابراهیمی اظهار داشت: بر این اساس دقت در گزینش مدیران مدارس دولتی به عنوان عنصر اصلی مدرسه برای واگذاری مسوولیت به آنها در سال تحصیلی جدید مورد تاکید ویژه قرار دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان افزود: امسال مراحل جابهجایی و انتصاب مدیران تا پایان مرداد انجام و در شهریور، دورههای مهارت افزایی مدیریتی برای آنها برگزار میشود.
ابراهیمی یادآور شد: همچنین با هدف کم کردن فاصله بین مدارس دولتی و سایر مدارس در استان از محل مشارکتهای مردمی و سرانههای دولت مقرر شد در سال تحصیلی جدید کلاسهای فوق برنامه، تقویتی و بازآموزی برای دانش آموزان مدارس دولتی با کمترین هزینه و بدون تحمیل هرگونه فشار اقتصادی به خانوادهها، برگزار شود.
وی خاطرنشان کرد: کلاس بندی و ابلاغ معلمان که در سالهای گذشته تا آغاز سال تحصیلی دانش آموزان طول میکشید، اما برای سال تحصیلی آتی از مرداد شروع و ابلاغ برای معلمان صادر شده است تا به این شیوه هم اینکه بتوان زودتر از موعد به میزان کسری کلاس و معلم پی برده شود و چاره اندیشی صورت گیرد و هم اینکه برنامه ریزی برای پرداخت به موقع حق الزحمه نیروهای حق التدریس انجام شود.
به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی گذشته بالغ بر ۹۰۰ هزار دانش آموز در بیش از ۶ زهار واحد آموزشی در استان تحصیل کردند.