' محمد مهدی حسن پور' روز جمعه در گفت وگو با ایرنا، تولید گوشت سفید اردستان با نظارت شبكه دامپزشكی این شهر در سال گذشته را 27 هزار تن عنوان كرد كه 80 درصد بیش از نیاز شهرستان بوده و به بازار مصرف استان اصفهان و خارج از آن صادر شده است.
وی با اشاره به 10 میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته در 125 واحد مرغداری اردستان خاطر نشان كرد: درسال گذشته تعداد 65 میلیون و 856 هزار دز واكسن طیور در اختیار مرغداری های این شهرستان قرار گرفته است.
به گفته وی، همچنین در سال گذشته پنج هزار تن تخم مرغ در این شهرستان تولید شده است.
رییس شبكه دامپزشكی اردستان آموزش مرغداران، برگزاری سیمینارهای آموزشی، نمونه برداری و انجام آزمایشات لازم جین پرورش، اصلاح و تجهیز سالن های مرغداری در جهت تولید مرغ بدون آنتی بیوتیك و صدور گواهی حمل بهداشتی را از دیگر اقدامات شبكه دامپزشكی این شهرستان در سال گذشته عنوان كرد.
562/7429/1724
اردستان 10 درصد توليد گوشت سفيد استان اصفهان را به خود اختصاص داد
۸ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۹:۵۶
کد خبر:
80098507
اردستان-رييس شبكه دامپزشكي شهرستان اردستان گفت: با توجه به برنامه هاي حمايتي انجام شده 10 درصد توليد گوشت سفيد استان اصفهان را اردستان به خود اختصاص داده است.