جهادگران بايد از حداقل امكانات نهايت بهره مندي را انجام دهند

فرمانده ناحيه مقاومت بسيج سپاه جيرفت گفت: دانشجويان جهادگر بايد با روحيه و تفكر جهادي از حداقل امكانات موجود نهايت بهره مندي را براي ارايه خدمات هرچه بهتر به مردم را انجام دهند.

به گزارش ایرنا، سرهنگ 'علی شهداد نژاد' شبانگاه چهارشنبه در آیین افتتاح اردوهای جهادی بسیج دانشجویی شهرستان جیرفت افزود: بعد از آن كه جهاد سازندگی در وزارت كشاورزی ادغام شد، این واقعه برای بسیاری از دلسوزان نظام یك دغدغه بود، چون زحمت‌های این سنگرسازان بی‌سنگر بر كسی پوشیده نبود.

وی خاطرنشان كرد: دانشجویان در قالب طرح های جهادی در عرصه‌ های مختلف عمرانی، فرهنگی، با تخصص در رشته خود، ارادات و عشقی كه به نظام و انقلاب داشتند، برای خدمات به هموطنان خود و در راستای توسعه و آبادنی كشور گام برداشتند.

وی گفت: سال 79 به دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی جهاد سازندگی در دل سپاه شكل گرفت و مجلس شورای اسلامی در مجموعه سپاه برای دو سازمان بسیج دانشجویی و بسیج سازندگی اساسنامه تصویب كرد تا فرصتی دوباره برای خدمت در مناطق محروم توسط جهادگران در عرصه علم و دانش فراهم شود.

سرهنگ شهداد نژاد، ادامه داد: هدف اردوهای جهادی خدمت به مردم است و هیچ قشری مانند دانشجو نمی‌تواند، با این انگیزه، خدمات را با این گستره و به بهترین وجه به مردم ارایه دهد.

وی بیان كرد: دانشجو، قشر بصیر و پرچمدار انقلاب اسلامی است كه پیام انقلاب توسط همه این‌ افراد ساری و جاری می‌شود.

سرهنگ شهداد نژاد، با بیان این كه دانشجویان جهادگر در راه خدا و بدون هیچ چشم داشتی كار می كنند، گفت: هر كاری كه برای رضای الهی باشد، خیر و بركت پیدا می‌كند و ماندگار است.

مسوول بسیج دانشجویی شهرستان جیرفت، با بیان این كه بیش از یك دهه از فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تشكیل جهاد سازندگی می‌گذرد، گفت: در این مدت شاهد خیر و بركات زیادی از این جهادگران در بخش های محروم كشور بوده ایم.

'ناصر بهروز' ادامه داد: مدت دو سال است، اردوهای جهادی جیرفت به صورت تخصصی در ایام تابستان و نوروز در روستاهای جنوب استان برگزار می‌شود.

وی بیان كرد: دانشجویان جهادگر خدمت به مردم را سرلوحه كار خود قرار داده‌اند و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نمی كنند.

بهروز خاطرنشان كرد: روستاهای محل برگزاری این اردوها دانشگاه‌هایی در دل خود برای این دانشجویان دارند زیرا دانشجویان در این روستاها با واقعیت های زندگی روبرو می شوند.

وی ادامه داد: در این اردوهای جهادی به نوعی سیمای مقدس شهدا مشاهده می‌شود، زیرا اكنون جهادگران در سنگر توسعه و پیشرفت كشور تلاش می كنند همانگونه كه رزمندگان در سنگر دفاع از نظام تلاش كردند.

بهروز با اشاره به برخی اقدامات دانشجویان بسیجی در قالب اردوهای جهادی گفت: از سال 90 كه اردوهای جهادی در زمینه دامپزشكی شروع شد،100 هزار دام در جنوب استان كرمان ایمن‌سازی شده است.

وی تصریح كرد: در اردوی جهادی نباید توقع بر این باشد كه همه امكانات لازم مهیا باشد، كه اگر این‌طور بود، این طرح‌ها به پیمانكار سپرده می‌شد، باید با تحمل سختی‌ها و با كمترین امكانات بیشترین كار را انجام دهیم.ك/2

7444/8154/2624