'محمدرضا رادفر' روز یكشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود:برای استخراج این میزان ماده معدنی، 86 میلیارد و 700 میلیون ریال سرمایه گذاری شده است و 250 نفر نیز در این بخش مشغول به كار شده اند.
وی با اشاره به فعالیت 37 معدن دارای پروانه بهره برداری در این شهرستان گفت:این معادن 30 میلیون و 600 هزار تن ذخیره قطعی دارد.
او با بیان اینكه تا كنون 35 نوع ماده معدنی در معادن گناباد شناسایی شده است ، افزود: مهمترین ذخایر این معادن، بنتونیت، كائولن، خاك نسوز، باریت، فلورین، گچ خاكی، سنگ گچ، سنگ لاشه مرمریتی، آهكی و گرانیتی، گرانیت، سنگ چینی، پرلیت و سنگ مرمریت است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد همچنین از صدور 18 گواهینامه كشف و 9 پروانه اكتشاف معدن در این شهرستان خبر داد و گفت : هم اینك روزانه 150 تا 200 هزار تن مواد معدنی از این شهرستان صادر می شود كه كائولن مهمترین محموله مواد معدنی صادراتی از گناباد است.
رادفر افزود:ظرفیتهای معدنی شهرستان گناباد از مزیتهای این شهرستان است و با توجه به حمایت دولت از فرآوری و توسعه صنایع معدنی در كشور به ویژه در مناطق محروم فرصت مناسبی برای توسعه و سرمایه گذاری در بخش معدن و تاسیس واحدهای فرآوری كانی غیر فلزی در این شهرستان فراهم شده است.
1922/659
گناباد- رييس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گناباد گفت:372 هزار تن ماده معدني سالانه از معادن شهرستان گناباد استخراج مي شود.