حسین نجف زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن اظهار تاسف از اینكه در قاچاق سوخت استان زنجان مركز دپو است افزود: بخش زیادی از سوخت های قاچاق در زنجان جمع آوری شده و به كشورهایی مانند افغانستان منتقل می شود.
وی به نحوه قاچاق سوخت توسط راننده ها اشاره و اظهار كرد: ساده ترین روش قاچاق سوخت دادن كارت های سوخت به جایگاه های عرضه سوخت برای فروش بنزین مازاد بر نیاز راننده هاست.
مدیر كل تعزیرات حكومتی استان زنجان حمل سوخت در باك های غیر استاندار تعبیه شده در خودروهای سنگین و ترانزیتی را از دیگر روش های قاچاق سوخت برشمرد و ادامه داد: خودروهای ترانزیتی با نصب یك باك اضافی بر روی وسیله نقلیه خود سوخت مازاد نیازشان را از ایران به خارج از كشور منتقل می كنند.
نجف زاده خاطر نشان كرد: بخش دیگری از سوخت قاچاق مكشوفه در استان زنجان توسط مرغداری ها و دامداری ها قاچاق می شده است.
وی تعداد پرونده های قاچاق و سوخت واصله به اداره كل متبوعش را از ابتدای سال جاری تا كنون 290 پرونده اعلام و ابراز كرد: از این تعداد 265 پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است.
به گفته مدیر كل تعزیرات حكومتی استان زنجان طی سال جاری 33 میلیارد و 835 میلیون و 25 هزار ریال جریمه برای قاچاقچیان سوخت و كالا مكشوفه صادر شده است.
نجف زاده یادآور شد: از 290 پرونده تشكیل شده در اداره كل تعزیرات حكومتی استان 134 پرونده مربوط به قاچاق گمركی،51پرونده عرضه و فروش كالای قاچاق توسط واحدهای صنفی و 105پرونده مربوط به عرضه خارج از شبكه فرآورده های نفتی می باشد.
وی سیگار،فرآورده های نفتی،لوازم آرایشی بهداشتی، البسه و لوازم خانگی را از عمده كالاهای قاچاق مكشوفه برشمرد و ابراز كرد: زنجان به عنوان مسیر ترانزیت كالاهای قاچاق از استان های كردستان و آذربایجان غربی محسوب می شود البته مركز دپو این كالاها نمی باشد.
نجف زاده حبس،ضبط كالاهای قاچاق مكشوفه به نفع دولت،معدوم كردن برخی كالاهای قاچاق غیر بهداشتی و برخی محرومیت های اجتماعی را از دیگر مجازات های قاچاقچیان دانست و یادآور شد: قاچاق كالا حقوق شهروندی را به مخاطره می اندازد.
522/7324
راننده هاي خودرو هاي سبك و سنگين به افزايش قاچاق سوخت دامن مي زنند
۲۳ شهریور ۱۳۹۱، ۷:۵۵
کد خبر:
80320718
زنجان- مدير كل تعزيرات حكومتي استان زنجان گفت: راننده هاي خودرو هاي سبك و سنگين به افزايش قاچاق سوخت دامن مي زنند.