سید 'سبحانعلی علوی ' روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:با توجه به افزایش خرید و مصرف فرآورده های خام دامی از جمله لبنیات ، گوشت قرمز و سفید توسط شهروندان این طرح توسط اكیپهای بازرسی بهداشتی فرآورده های خام دامی در جهت ارتقاء سلامت و بهداشت جامعه و اطمینان خاطر مردم از سلامت مواد پروتئینی انجام می شود.
وی اظهار داشت :تمامی مراكز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، كشتارگاههای دام و طیور و خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی در سطح استان تحت كنترل و نظارت ویژه قرار گرفته و به طور مستمر بازرسی می شوند.
علوی از صدور 43هزار مورد گواهی حمل بهداشتی فرآورده های خام دامی در این استان در طول یكسال گذشته خبر دادو خاطر نشان كرد: گواهی بهداشتی در زمینه حمل طیور ، دام ، فرآورده های خام دامی ، عسل و محصولات طیور صادر شده است .
وی افزود: دامداران، مرغداران و هر یك از افرادی كه قصد حمل هرگونه از موارد ذكر شده را دارند، باید قبل از اقدام به انتقال به شبكه دامپزشكی شهرستان مراجعه و نسبت به دریافت گواهی حمل اقدام كنند كه در غیر این صورت عواقب آن متوجه خود آنها است.
مدیر كل دامپزشكی استان قزوین بیان كرد: طبق دستورالعملهای سازمان دامپزشكی، اداره قرنطینه و امور بینالملل، هرگونه فرآوردههای خوراكی و غیر خوراكی دامی، طیور و دام زنده باید با رعایت اصول دامپزشكی و پس از دریافت گواهی حمل منتقل شوند.
علوی تصریح كرد:با توجه به وجود بیماریهای مشترك كه ریشه در مصرف فرآورده های خام دامی آلوده و غیر بهداشتی دارد ، از كلیه شهروندان در خواست می شود فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی و لیبل گذاری شده از سوی دامپزشكی و از مراكز معتبر تحت نظارت دامپزشكی تهیه و به هنگام خرید گوشت قرمز به مهر بهداشتی دامپزشكی بر روی لاشه و تاریخ تولید و انقضاء در محصولات پروتئینی بسته بندی دقت بیشتری داشته باشند.
وی تاكید كرد:از آنجا كه بسیاری از بیماریهای دامی و بیماریهای مشترك با حمل و نقل فرآوردههای دامی، دام زنده و طیور از منطقهای به منطقه دیگر انتقال مییابد و سبب گسترش بیماری و ایجاد خسارات مالی و جانی بسیار میشود، لذا توجه به حمل و نقل بهداشتی با نظارت دامپزشكی الزامی است.
7390/ 1644
مدير كل دامپزشكي
كنترل ونظارت بهداشتي مستمر برفرآورده هاي خام دامي دراستان قزوين اجرا مي شود
۱۷ مهر ۱۳۹۱، ۹:۴۲
کد خبر:
80360034
مدير كل دامپزشكي استان قزوين گفت:كنترل و نظارت بهداشتي مستمر بر فرآورده هاي خام دامي توسط اين اداره كل در اين استان اجرا مي شود.