'حبیبه اخلاقی' روز یكشنبه با بیان این كه این تعداد مركز، با كسب مجوز از كمیسیون ماده 26 فعالیت دارند، افزود: اخذ موافقت اصولی و اخذ پروانه فعالیت مؤسسات غیردولتی و خیریه كه در راستای اهداف سازمان بهزیستی فعالیت می كنند، توسط كمیسیون های عالی و استانی صدور پروانه ها (كمیسیون ماده 26) صورت می گیرد.
وی از جمله این مؤسسات را، مراكز درمان و بازتوانی معتادان، خانه سلامت دختران و زنان، مراكز توان بخشی و درمان بیماران روانی مزمن و نگه داری شبانه روزی كودكان بی سرپرست و خیابانی، عنوان كرد.
وی افزود: هم چنین مراكز ارائه خدمات به دختران و زنان آسیب دیده اجتماعی، ارائه خدمات به مددجویان و نیازمندان بی بضاعت، ارائه خدمات مشاوره، نگه داری معلولان، حرفه آموزی معلولان، توان بخشی و نگه داری سالمندان، خدمات مشاوره ژنتیك به متقاضیان، انجمن ها، مؤسسات غیردولتی، خیریه و مجتمع های مراكز خدمات بهزیستی از دیگر موارد است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی گلستان نیز گفت: هفت مركز اورژانس 123 در استان فعال است، این در حالی است كه نیاز به ایجاد این مركز در تمامی شهرستان های سراسر استان احساس می شود.
'اصغر رنجی' با تأكید بر اهمیت خدمات مراكز اورژانس اجتماعی 123 بهزیستی، افزود: این مراكز هم چون اورژانس پزشكی 115 و پلیس 110 به صورت شبانه روزی و در اسرع وقت به هموطنان در سطح استان خدمات ارائه می دهد.
وی ادامه داد: دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی، با هدف در دسترس قرار دادن خدمات خود به تمامی افراد جامعه، برنامه خدمات اورژانس اجتماعی 123 را تدوین كرد كه این برنامه از سال 87 در سراسر كشور با خودروهای استاندارد آغاز به كار كرده است.
602
گرگان - معاون مشاركت هاي مردمي، مراكز غيردولتي و اشتغال بهزيستي گلستان گفت: هم اينك 738 مركز تحت پوشش بهزيستي، در سطح استان فعاليت دارند.