به گزارش ایرنا، محمد غفاری در این جلسه با ارایه آماری از وضعیت آسیب های اجتماعی در استان و تحلیل آن مواردی چون موازی كاری،بخشی نگری ، تضعیف نقش خانواده در تربیت فرزندان،بالا رفتن سن ازدواج، مشكلات اقتصادی و فقدان توجه اصولی به نشاط اجتماعی را از جمله تهدید های این حوزه برشمرد.
وی با تاكید بر ضرورت تغییر نگاه مسوولان نسبت به جرایم و آسیب های اجتماعی، افزود: پیشگیری از بروز و برخورد صحیح با آسیب های اجتماعی ، مستلزم بازتعریف مصادیق این آسیب ها و ریشه یابی آنهاست .
این مسوول اظهار داشت : در این میان برخورد با آسیب های كلان، اولویت و اهمیت ویژه ای دارد كه با عملیاتی شدن این برنامه ها می توان انتظار موفقیت در این حوزه ها را داشت.
غفاری گفت :با توجه به مصوب شدن برنامه های اصلاح روند اجرایی صدور مجوزهای مراكز مشاوره، تدوین الگوهای بین بخشی برای حمایت از افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی، پیگیری روند اصلاح صدور مجوز تشكلهای مردم نهاد( سمن )، برای اجرای هر یك از آنها یك دستگاه مسوول و چند دستگاه همكار در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به مصوبه كمیسیون مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی مبنی بر پاكسازی نقاط آلوده از معتادان پر خطر،افزود: باتوجه به اینكه این امر با سه هدف جمع آوری،درمان و پاكسازی صورت می پذیرد، افزایش تعداد مراكز سرپناه محلی در شهرهای دارای اولویت ، ضروری است .
غفاری افزود : توسعه ورزش های همگانی و تفریحات سالم با رویكرد گسترش فرهنگ و نشاط اجتماعی و ایجاد بسترهای مناسب برای اجرای مجازات های اجتماعی جایگزین برای مجرمان از جمله موارد حایز اهمیت در بحث مربوط به مواد مخدر و معتادان پر خطر است .
معاون استاندار خراسان رضوی همچنین بر شناسایی و تشویق' سمن های' مرتبط برای ورود به حوزه كاهش آسیب های اجتماعی و استفاده از مدد كاران و روانشناسان تاكید كرد.
2713/659
مشهد - 63 برنامه عملياتي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي خراسان رضوي روز سه شنبه در جلسه كارگروه تخصصي امور اجتماعي و فرهنگي اين استان به تصويب رسيد.