به گزارش خبرنگار ایرنا یكی از مناطق دیدنی شهرستان تفت، تفرجگاهی به نام «دره گاهان» است كه به دلیل وجود درختان و همچنین آبشاری زیبا به صورت یكی از جاذبه های دیدنی و طبیعی این شهرستان بدل شده و وجود سنگ های مساعد برای صخره نوردی در كنار آبشار نیز یكی از نكات جذب برای گردشگران و ورزشكاران می باشد.
آبشار مرتفع وطبیعی دره گاهان كه فصلی بوده ودر فصل بهار تا اوایل تابستان از سرچشمه های شیركوه ،آباز ییلاقات ده بالا و طزرجان به این سمت جاری شده و در ارتفاع بالای 20 متر به صورت آبشار در می آید بسیاری از مردم مناطق مختلف استان را به سوی خود جذب كرده و آنها ساعاتی را در این منطقه مفرح و با نشاط سپری می نمایند.
دره گاهان از یك دره اصلی و تعداد زیادی دره فرعی تشكیل شده كه همگی جزء دره های شمالی و پایین دستی شیر كوه از رشته مركزی ایران میباشند وتوسط آبهای جاری از دامنه های شیركوه طی قرنها وهزاره ها به صورت كنونی درآمده اند.
دره اصلی و دره های فرعی بجز یكی از آنها همگی دارای چشمه های متعدد كه در تمام فصول سال جاری میباشند و علاوه بر آنها چشمه ها وآبراههای فصلی نیز درآنها جریان دارد.
دره گاهان از 7 دره فرعی كه عبارتند از دره اصلی -دره خشك- دره آلبالو- دره آب پلنگ -دره لا انار -دره آبشار- دره باد گز تشكیل شده است.
با توجه به استقبال بی نظیر مردم استان به این منطقه،اقدامات بسیار خوبی از قبیل آسفالت جاده،روشنایی،ساخت آلاچیق و سكو،پاكسازی و... توسط مسئولان ذیربط انجام شده كه هنوز نیز جای كار بسیاری دارد كه امیدواریم با همت مسئولان این تفرجگاه سروسامان بیشتری به خود بگیرد و تابلویی در خور این تفرجگاه برای راهنمایی مسافران زده شود.
تفرجگاه ییلاقی دره گاهان كه شاید به دلیل فصلی بودن و گاه گاه بودن آبشار این دره به این نام معروف شده است در 5 كیلومتری شهر تفت و 30 كیلومتری مركز استان قرار دارد.ك/4
7547/1968
تفرجگاه طبيعي دره گاهان تفت كه بعلت خشكساليهاي سالهاي گذشته كم آب و كم رونق شده بود با بارندگيهاي خوب فروردين ماه و به بركت الطاف الهي جاني تازه يافته و آب در آبشار طبيعي آن جاري شده است.