به گزارش ایرنا ˈعلی اكبر محرابیانˈ در این بازدید در خصوص تامین ورق مورد نیاز برای ساخت لوله های انتقال آب گفت: هیچ گونه مشكلی در تامین ورق های مورد نیاز برای اتمام این پروژه وجود ندارد.
وی ادامه داد: تمامی ورق های مورد نیاز برای ساخت لوله های انتقال آب این طرح در اختیار پیمانكار قرار داده شده و پیمانكار وظیفه مدیریت این ورق ها رو به عهده دارد.
مدیر طرح انتقال خط لوله آب از سد تالوار به همدان نیز در این بازدید گفت: كل طرح 34 درصد پیشرفت فیزیكی داشته است و در این پروژه حدود 600 نفر مشغول به كار هستند.
'اصغر پهلوان زاده' با اشاره به این كه 80 دستگاه ماشین آلات در این طرح فعال است، گفت: 106 كیلومتر آزادسازی مسیر، سه میلیون و 942 هزار مترمكعب خاكبرداری مسیر، سه میلیون و 295 هزار مترمكعب خاكریزی مسیر، 400 هزار مترمكعب خاكبرداری، 91 كیلومتر حفر كانال و 14 هزار مترمكعب بتن ریزی ابنیه برای به ثمر رسیدن این طرح انجام شده است.
هدف از احداث سد تالوار در مرز بین استان های كردستان، زنجان و همدان انتقال 84 میلیون متر مكعب آب تصفیه شده در سال از سد تالوار به منظور تأمین بخشی از آب شرب شهرهای همدان، كبودراهنگ، صالح آباد، لالجین، بهار و روستاهای اطراف تا سال 1420 كه جمعیت تحت پوشش این طرح به یك میلیون و 324 هزار و 681 نفر برسد تعریف شده است.
تكمیل این طرح در افق 1404 پیش بینی شده است اما مسوولان استان همدان برای آن كه بتوانند از منابع موجود برای امور كشاورزی این استان استفاده كنند با طراحی یك طرح اضطراری، انتقال خط لوله را در قالب طرح مهر ماندگار گنجاندند تا بتوان از آن در زمانی كه سد آبگیری شد استفاده كرد.
در طرح كلان احداث این سد قرار است سه هزار و 700 لیتر در ثانیه و با چهار ایستگاه پمپاژ، آب به همدان رسانده شود اما در طرح اضطراری با حذف یك ایستگاه پمپاژ به طور موقت 400 لیتر در ثانیه آب به همدان رسانده خواهد شد.
576
دستيار ويژه رييس جمهوري از طرح انتقال آب از سد تالوار به همدان بازديد كرد
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۱۲
کد خبر:
80637925
همدان- دستيار ويژه رييس جمهوري و رييس ستاد مهر ماندگار كشور روز چهارشنبه به همراه استاندار همدان و مسوولان استاني از روند اجراي طرح انتقال خط لوله آب از سد تالوار به همدان بازديد كرد.