' اسماعیل هادی نژاد ' روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: پرونده این واحدهای صنفی متخلف به ارزش بیش از 67 میلیون ریال برای رسیدگی بیشتر و صدور رای نهایی به تعزیرات حكومتی استان ارسال شد.
وی عمده تخلفات صورت گرفته از سوی واحدهای خبازی و همچنین واحدهای تولیدی و توزیعی آرد را شامل گرانفروشی ، كم فروشی و كیفیت نامطلوب نان های تولیدی ذكركرد.
او مجموع بازرسی های صورت گرفته ازابتدای سال جاری تاكنون از واحدهای خبازی و همچنین واحدهای تولید و توزیع آرد در ساری و میاندرود 400 مورد ذكركرد.
رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت ساری گفت: نظارت و بازرسی مستمر از واحدهای خبازی و همچنین واحدهای تولیدی و توزیعی آرد در دستور كار است و برای تحقق این مهم ازهیچ تلاش و كوششی دریغ نمی شود.
وی افزود: با تمهیدات در نظر گرفته شده واحدهای خبازی از نظر قیمت نان، وزن چانه و نان ، ساعات كاری ، تحویل سهمیه آرد روزانه ، موجودی آرد و كیفیت نان به صورت مستمر نظارت و بازرسی می شوند.
او ادامه داد: با هدف تامین بموقع آرد مصرفی مورد نیاز واحدهای خبازی شهرستان ساری و میاندورود با برگزاری جلسات متعدد و هماهنگی و همكاری با فرمانداری ها، شركت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو ، اتحادیه صنف خبازان و عاملان تولید و توزیع آرد ، به صورت مستمر حتی در نوبت عصر از واحدهای خبازی بازدید و بازرسی به عمل آمده است.
هادی نژاد از اقشار مختلف مردم خواست هرگونه تخلف اقتصادی را از طریق تماس با شماره تلفن گویای 124 ستاد خبری سازمان صنعت ، معدن و تجارت مازندران اطلاع دهند تا در كمترین زمان مورد رسیدگی قرار گیرد.ك/3
2501/1654
ساري - رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت ساري و مياندرود از شناسايي و تعزير 35 واحد خبازي و واحدهاي توليدي و توزيعي آرد از ابتداي سال جاري تاكنون در اين دو شهرستان خبرداد.