به گزارش خبرنگار ایرنا، سید حسین صابری روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش كهگیلویه و بویراحمد افزود: این كمبود به طور جدی احساس می شود و ائمه جمعه و فرمانداران كهگیلویه و بویراحمد نیز می توانند با پیگیری های خود نقش بسزایی برای رفع آن ایفا كنند.
وی بیان كرد: اهمیت تعلیم و تربیت و جایگاه ارزنده آموزش و پرورش بر هیچ فردی پوشیده نیست و برای اعتلای روزافزون آن نباید از هیچ تلاشی دریغ شود.
صابری اظهار كرد: با توجه به نزدیك بودن مهرماه و بازگشایی مدارس باید برخی اقدامات لازم از سوی اداره كل آموزش و پرورش و سایر دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد انجام شود.
وی عنوان كرد: از عمده ترین اقدامات مورد نیاز در این زمینه می توان به برگزاری دوره آموزشی كوتاه مدت برای رانندگان مدارس در مورد بایدها و نبایدهای تردد و نحوه سوار و پیاده كردن دانش آموزان به ویژه در مقطع ابتدایی، خط كشی معابر و خیابان های مقابل مدارس از سوی راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی، نظارت بر عرضه مواد غذایی در بوفه مدارس و تعمیر و تجهیز مدارس اشاره كرد.
مدیركل آموزش و پرورش كهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: از آنجا كه پروژه مهر یا بازگشایی مدارس اهمیت خاصی دارد از نهادهای مختلف دولتی این استان انتظار می رود برای اجرای هر چه مطلوبتر آن همكاری و تعامل لازم را با اداره كل آموزش و پرورش استان داشته باشند.
پرویز طاهری افزود: دستگاه های اجرایی فعال كهگیلویه و بویراحمد در زمینه اجرای پروژه مهر یا بازگشایی مدارس در یك مراسم تجلیل می شوند.
وی بیان كرد: توزیع كتاب های درسی مقاطع مختلف تحصیلی همچون سایر نقاط كشور در كهگیلویه و بویراحمد آغاز شده است.
طاهری كمبود معلمان زن بومی در مدارس دخترانه مناطق دورافتاده و سخت گذر كهگیلویه و بویراحمد و تدریس معلمان مرد در این مدارس را از مهمترین مشكلات اداره كل آموزش و پرورش این استان در آستانه بازگشایی مدارس اعلام كرد.
وی اظهار كرد: این امر موجب اُفت شدید تحصیلی دانش آموزان دختر در نقاط روستایی كهگیلویه و بویراحمد به ویژه در مقطع ابتدایی می شود.
طاهری عنوان كرد: یكی از سیاست های كلی اداره كل آموزش و پرورش كهگیلویه و بویراحمد یك نوبته كردن مدارس این استان به مروز زمان است.
معاون سوادآموزی اداره كل آموزش و پرورش كهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: بر اساس سرشماری سال 90 حدود 21 هزار و 109 بی سواد و كم سواد در این استان وجود دارد كه همگی آنها شناسایی و اطلاعاتشان در سامانه سوادآموزی استان وارد شده است.
سید مسعود ارجمند افزود: باید تا پایان برنامه پنجم توسعه تمام افراد بی سواد و كم سواد كهگیلویه و بویراحمد باسواد شوند.
وی بیان كرد: تلاش ها و اقدامات ارزنده ای در این زمینه انجام شده و یا در حال انجام است.
ارجمند اظهار كرد: معضل اصلی بحث سوادآموزی در كهگیلویه و بویراحمد استقبال محدود بی سوادان و كم سوادان این استان از كلاس های آموزشی است.
671/7535
یاسوج - استاندار كهگیلویه و بویراحمد گفت: نبود نماینده ولی فقیه در آموزش و پرورش با توجه به گستردگی و اهمیت آن یك موضوع مهم بوده و باید از سوی مسوولان اجرایی استان پیگیری و رایزنی های لازم در این زمینه با متولیان كشوری انجام شود.