به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي دادگستري كل استان مازندران، حجت الاسلام والمسلمين 'حسين طالبي' روز پنجشنبه در مراسم برگزاري مسابقات سراسري قرآن كريم كه در دادگستري كل استان در ساري برگزار شد، با اشاره به وظيفه تشكيلات قضايي در اصلاح امور جامعه ، گفت: تشكيلات قضايي بايد در ترويج فرهنگ قرآني پيشگام باشد و در همين راستا است كه قوه قضاييه اقدام به ايجاد معاونت فرهنگي كرد و يكي از تاكيدات اين معاونت ترويج فرهنگ قرآني، نماز و ارتقاي فرهنگ اخلاق مداري است.
وي با تاكيد بر كيفيسازي برنامههاي ديني و قرآني، به اجرا شدن الگوهاي قرآني در سطح تشكيلات و جامعه اشاره كرد و افزود: براي احياي قرآن كريم در جامعه بايد با اين نگاه كه روح قرآن، تعاليم قرآن و الگوهاي قرآني در جامعه اجرا و پياده شوند، به كيفيسازي برنامههايمان بپردازيم.
وي با اشاره به تاكيد رييس قوه قضاييه بر پيشگيري از وقوع جرم، يك از راهكارهاي كاهش جرايم در جامعه را ترويج فرهنگ قرآني عنوان كرد و اظهارداشت: آگر در جامعه اي قرآن در متن جامعه و بر مردم حاكم باشد، بسياري از مشكلات جامعه به خودي خود از بين مي رود.
اين مقام ارشد قضايي استان در ادامه به حديث ثقلين اشاره كرد و بيان داشت: بايد در كنار قرآن كريم، به اهل بيت پيامبر اكرم(ص) كه بهترين مفسرين قرآن كريم به حساب مي آيند، توجه شود.
حجت الاسلام طالبي با بيان اين كه خوشبختانه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي به اشاعه فرهنگ قراني توجه ويژه اي شده است، اظهار كرد: اگر ملت را قران خوان و قرآن دان كنيم از هر لحاظ موفق هستيم، اگر نماز و قرآن خواني در جامعه ترويج يابد اغلب مشكلات جامعه حل مي شود.
وي برگزاري دورههاي آموزشي و مجالس قرآني در اجتماع را از اقدامات مهم پس از انقلاب در امر ترويج و توسعه فرهنگ قرآني دانست و افزود: تشويق آحاد افراد جامعه براي حضور و شركت در اين محافل بسيار در تغيير روحيه افراد و قرآنيشدن مؤثر است و تجربه نيز به خوبي اين مطلب را ثابت كرده است.
رييس كل دادگستري استان مازندران همچنين دستيابي به جامعه اي متمسك به قرآن و عترت و برخوردار از ايمان و عمل صالح را تحقق انديشههاي معمار بزرگ انقلاب اسلامي رضوان الله تعالي عليه و رهنمودهاي مقام معظم رهبري مدظله العالي در گسترش فرهنگ حيات بخش قرآن كريم دانست و گفت: ارتقاي فرهنگ قرآني در گرو عزم ملي و اراده هماهنگ مديران براي توسعه فرهنگ قرآني است. فرهنگي كه بايد متأثر از قرآن و حاكم بر بينش ها، نگرش ها و رفتارهاي فردي و اجتماعي بوده و در كليه سطوح سياست گذاري و برنامه ريزي جاري باشد.ك/2
609/402
ساري - ايرنا - رييس كل دادگستري استان مازندران با بيان اين كه ترويج فرهنگ قرآني باعث اصلاح امور جامعه مي شود، گفت: تشكيلات قضايي بايد در ترويج فرهنگ قرآني پيشگام باشد.