به گزارش روز شنبه ايرنا از پايگاه اطلاع رساني نظام پرستاري، مصرف بيشتر از اندازه گوشت قرمز موجب بروز بيماري هاي جدي در بدن مي شود.
پژوهشگران دريافته اند كه مصرف زياد گوشت قرمز باعث افزايش ميزان احتمال ابتلا به انواع سرطان، بيماري هاي قلبي و عروقي، نقرس و ضايعات كليوي و مفصلي مربوط به آن و همچنين موجب بالا رفتن كلسترول خون مي شود.
سرطان هاي روده بزرگ، راست روده، لوزالمعده، پروستات، پستان، ريه، رحم و كليه، بيماري هاي قلبي عروقي و نقرس (كه در آن اسيداوريك خون بيش از اندازه بالا مي رود) از مهمترين بيماري هايي به شمار مي رود كه ارتباط آنها با مصرف زياد گوشت قرمز و چربي حيواني مشخص شده است.
متخصصان مربوطه تاكيد كرده اند كه حداكثر مجاز مصرف گوشت قرمز روزانه نبايد بيشتر از 25 گرم باشد.
به گفته پژوهشگران، در صورتيكه افراد ميزان مصرف گوشت قرمز خود را به سطح مصرف كنندگان حداقل اين نوع گوشت، يعني 25 گرم در روز، كاهش دهند، خطر مرگ در اثر ابتلا به سرطان يا امراض قلبي در مردان 11 درصد و در زنان 16 درصد كاهش مييابد.
اجتمام(1) ** 9185 ** 1071
تهران - ايرنا - متخصصان علوم تغذيه با توجه به مضرات مصرف زياد گوشت قرمز بر بدن، مصرف بيش از 25 گرم از اين ماده غذايي در روز را توصيه نمي كنند.