به گزارش ایرنا 'حبیب اله آصفی' روز جمعه در همایش روز جهانی غذا در تالار اجتماعات دانشگاه علوم پزشكی دزفول با اشاره به سفر كارشناسانی از روسیه ، آذربایجان ، ازبكستان و ارمنستان به دزفول برای عقد قرار داد خرید محصولات كشاورزی افزود:از كشور هلند نیز اخیرا كارشناسانی برای خرید محصولات كشاورزی به دزفول سفر كرده اند.
وی همچنین از تمایل تعدادی از كشورهای حوزه خلیج فارس برای خرید محصولات این شهرستان خبر داد و گفت: تولید محصول سالم و ارگانیك در دزفول موجب افزایش تمایل كشورهای مختلف برای خرید محصولات از این شهرستان شده است.
معاون استاندار خوزستان با تاكید بر ضرورت تولید محصول سالم و ارگانیك ، اقبال كشورهای مختلف به محصولات تولید دزفول و منطقه شمال استان خوزستان را پشتوانه ای برای صادرات محصولات این منطقه دانست و بیان داشت:منطقه شمال خوزستان با وجود آب و خاك مناسب و شرایط مساعد آب و هوایی از ظرفیت مناسب برای تولید سالانه یك میلیون تن محصول ارگانیك برخوردار است.
وی با اشاره به تولید پنج میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در منطقه شمال خوزستان تاكید كرد:این رقم معادل هفت درصد كل تولیدات كشاورزی كشور بوده و بیانگر ظرفیت بالای این منطقه در تولید انواع محصولات می باشد.
فرماندار ویژه دزفول با تاكید بر اهمیت تولید محصول سالم از ابتكار یك كشاورز دزفولی مبنی بر حذف كود شیمیایی از چرخه تولید ذرت خبر داد و گفت:بخش كشاورزی دزفول نشان داده كه ظرفیت تحقق شعار روز جهانی غذا را با تولید محصول سالم و ارگانیك دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشكی دزفول نیز در جمع مدیران و كارشناسان واحدهای صنعتی فعال در عرصه تولیدات غذایی از تغذیه سالم به عنوان لازمه سلامت محوری نام برد و گفت: دانشگاه علوم پزشكی دزفول در راستای تولید محصول سالم از واحدهای صنعتی حمایت می كند.
' عبدالرحیم صائمی نیا ' به تشریح روند پیشرفت دانشگاه علوم پزشكی دزفول در عرصه بهداشت ، درمان و آموزش نیز اشاره كرد و گفت:این موفقیت حاصل تعامل خوب مجموعه دستگاههای اجرایی با این دانشگاه و نیز توجه ویژه دولت تدبیر و امید به مقوله بهداشت و درمان می باشد.
وی بر افزایش نظارت بر واحدهای صنایع غذایی در راستای تولید محصولات سالم تاكید كرد و بیان داشت:اجرای طرح نصب چراغ راهنمای تغذیه بر روی محصولات گامی مهم در راستای سلامت جامعه بوده كه با نظارت دقیق بر واحدهای تولیدی اجرا خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشكی دزفول اظهار داشت: با تلاش و برنامه ریزی صورت گرفته گام های بلندی در زمینه های مختلف بهداشت و درمان در دزفول ، شوش و گتوند برداشته شده و اكنون این روند به سمت آموزش رو به حركت است.
وی اخذ مجوز پیوند كلیه و سلول های بنیادی را از دیگر اقدامات صورت گرفته در این زمینه برشمرد و گفت:ساخت و راه اندازی مجدد بیمارستان یازهرا(س) ، احداث بیمارستان تامین اجتماعی و احداث یك بیمارستان فوق تخصصی مجهز هدفگذاری شده و در دست پیگیری و اجراست.
معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشكی دزفول نیز با اشاره به تشدید نظارت بر واحدهای صنعتی فعال در زمینه مواد غذایی درمنطقه خاطر نشان كرد:تهیه و تولید مواد غذایی سالم نیازمند همكاری ، تعامل و مشاركت هر چه بیشتر مدیران و كارشناسان واحدهای صنعتی است.
' داوود سلمانپور ' با بیان اینكه طبق آمارهای موجود بیش از 50 درصد جمعیت ایران دارای اضافه وزن می باشند كه دو برابر میانگین جهانی است افزود: دزفول با وجود ظرفیت بالا می تواند محصول سالم و ارگانیك تولید كرد.
در این همایش از هشت واحد تولیدی و موسسه برتر سال 1393 استان خوزستان از جمله شركت شیر پگاه خوزستان ، خمیرمایه خوزستان ، خوشه زرین امید، كشت و صنعت گلستان ، نگین خوزستان ، پلیمر پیشه ، دل آرای دز و دامداران دهكده سفید كه در زمینه تولید مواد غذایی ، انواع محصولات لبنی ، حبوبات، خشكبار و صنایع وابسته فعالیت دارند با اهدای لوح تجلیل به عمل آمد.
16 اكتبر مصادف با 24 مهرماه به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است.
شعار امسال روز جهانی غذا كشاورزی خانوادگی ، تغذیه جهان ، مراقبت از زمین می باشد.
648
دزفول - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه دزفول از افزایش صادرات محصولات كشاورزی از دزفول به سایر كشورها خبر داد و گفت:تولید محصولات سالم در دزفول موجب شده تا تمایل كشورهای مختلف به خرید این محصولات افزایش یابد.