۲۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۸:۱۴
کد خبر: 81511719
T T
۰ نفر
اعتیاد به مواد مخدر در كارگاهها و مراكز صنعتی شیوع بیشتری دارد

تهران - ایرنا - معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: گسترش اعتیاد به مواد مخدر در كارگاه ها و مراكز صنعتی از شدت بیشتری برخودار است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «پرویز افشار» روز چهارشنبه در همایش یك روزه نقش مشاركت های اجتماعی در كاهش تقاضای مواد مخدر استان تهران، افزود: باید فعالیت های پیشگیرانه و مداخله گرانه را در كارگاه ها و مراكز صنعتی افزایش دهیم تا ضمن كاهش تقاضای زمینه برای جلوگیری از اعتیاد افراد به این پدیده خانمانسوز را فراهم كنیم.

وی با بیان این كه فعالیت های پیشگیرانه و مداخله گرانه باید در چهار محور خانه و محله، مدرسه و محیط های آموزشی، فضاهای كاری و اداری و صنعتی و فضا مجازی اجرا شود، افزود: بهترین محل برای انجام فعالیت های پیشگیرانه در مدارس مقطع راهنمایی تا دبیرستان و برای نوجوانان است كه اجرای این فعالیت ها نقش مهمی در كاهش میزان اعتیاد افراد به مواد مخدر دارد.

افشار با اشاره به برخی آمار های منتشر شده پیرامون میزان مبتلایان به مواد مخدر بیان داشت: این آمارها نشانگر آن است كه حداكثر یك میلیون و 350 هزار نفر در كشور به مصرف مواد مخدر اعتیاد دارند.

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری با بیان اینكه سود كلان قاچاق موادمخدر در عرصه بین المللی، مبارزه با آن را مشكل كرده است ، گفت: تولید و قاچاق موادمخدر طی سال گذشته در كشور افغانستان بیش از سه میلیارد دلار سود داشته است.

وی گفت: این در حالی است كه بودجه سالانه مبارزه با مواد مخدر ایران یك درصد سود حاصله از قاچاق موادمخدر در افغانستان است.

افشار با بیان این كه باید اولویت فعالیت های پیشگیرانه و مداخلانه گر را در مراكزی كه بیشتر در معرض خطر قراردارند متمركز كنیم افزود: فضاهای صنعتی و مراكز آموزشی باید درصدر این اولویت ها قرار گیرند.

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: یكی از فضاهای كه تاكنون مورد غفلت قرار گرفته و آسیب های زیادی برای جوانان و نوجوانان به همراه داشته، فضای مجازی و شبكه های اجتماعی است.

وی با بیان این كه تاكنون نگاهی انكاری به فضای مجازی و اینترنت داشته ایم، تاكید كرد: باید واقع بینانه با این موضوع روبرو شویم و حضوری پررنگ تر در این عرصه داشته باشیم.

«فرزاد هوشیارپارسیان» مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشاركت های اجتماعی شهرداری تهران نیز در این جلسه با تاكید بر استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد برای كاهش آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد، گفت: دو هزار و 89 سازمان مردم نهاد در حوزه درمان اعتیاد در سطح شهر تهران وجود دارد كه فعالیت دو درصد این سازمان ها برای درمان اعتیاد مبتنی بر پیشگیری است.

همایش یك روزه نقش مشاركت های اجتماعی در كاهش تقاضای مواد مخدر استان تهران در مجتمع فرهنگی امام علی (ع) برگزار شد.

تهرام9977/ 1625
۰ نفر