به گزارش روز شنبه ايرنا از روابط عمومي دانشگاه محقق اردبيلي ، دكتر گودرز صادقي در پنجمين دوره كنفرانس علمي بين المللي دانش آموختگان ايراني مقيم تركيه در آنكارا گفت: در همكاري هاي علمي بين المللي براي دو كشور تركيه و جمهوري آذربايجان جايگاه ويژه اي قائل هستيم كه دليل آن اشتراكات ديني ، فرهنگي و زبان مشترك آنها با استان اردبيل است.
وي همچنين با اشاره به اين كه انجمن علمي دانشجويان ايراني در تركيه مي تواند پل مهمي در ايجاد اين ارتباط باشد به ديدارهاي خود با مسوولان پنچ دانشگاه مهم در آنكارا و نيز دانشگاه اسكي شهير اشاره و اظهار كرد: متعاقب اين ديدارها ايده حمايت از اين كنفرانس مطرح و عملي شد و اميدواريم كه اين حمايت ها در سال هاي آينده افزايش يابد.
صادقي همچنين با اشاره به اين كه سال جاري به امر مقام معظم رهبري سال مديريت جهادي است گفت: ما بنا را بر اين نهاده ايم كه به هيچ پيشنهاد مثبتي پاسخ منفي ندهيم و سال هاي بعد نيز به هر نامي كه مزين شوند سال مديريت جهادي نيز باقي خواهند ماند و از اين رو دست همكاري ما براي اقدامات و برنامه هاي جهادي باز خواهد بود.
ابراهيم حقيقي دبير انجمن علمي ، فرهنگي دانشجويان ايراني مقيم تركيه نيز در مراسم افتتاح اين كنفرانس گفت: پنجمين همايش علمي دانش آموختگان ايراني مقيم تركيه با هدف شناسايي توانمندي هاي علمي دانشجويان و فارغ التحصيلان ايراني در تركيه ، ارائه نتايج و كارهاي پژوهشي انجام شده و در حال اجرا ، مطرح كردن آخرين تحولات و دستاورهاي مهم علمي و فناوري دانشجويان و بحث در زمينه برنامه ريزي هاي پژوهشي و همكاري هاي مشترك بين دانشگاه ها و موسسات پژوهشي تركيه و ايران برگزار مي شود.
وي با اشاره به اين كه بر اساس آخرين آمار چهار هزار و 691 دانشجوي ايراني در تركيه اشتغال به تحصيل دارند افزود: 60 درصد از اين دانشجويان در مقاطع فوق ليسانس و دكتري و 40 درصد نيز در مقطع ليسانس مشغول به تحصيل هستند.
حقيقي با اشاره به حمايت هاي مقام معظم رهبري از تشكل هاي دانشجويي داخل و خارج از كشور گفت: حمايت هاي مقام معظم رهبري از برگزاري كنفرانس هاي علمي همانند اين كنفرانس زمينه رشد و تعالي علمي و شكوفايي استعدادهاي نهفته دانشجويان ايراني را فراهم مي كند.
به گزارش ايرنا ، در راستاي همكاري دانشگاه محقق اردبيلي با دانشگاههاي تركيه ، تيم بسكتبال دانشجويان دانشگاه آتاتورك ارزروم تركيه وارد اردبيل شده و روز شنبه با آيت الله سيدحسن عاملي نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اردبيل ديدار كردند.
اعضاي تيم بسكتبال دانشگاه آتاتورك ارزروم تركيه كه در دانشگاه محقق اردبيلي بسر مي برند از بقعه شيخ صفي الدين اردبيلي ، چيني خانه ، شهيدگاه و مقبره شاه اسماعيل بازديد كردند.
پيش از اين دانشگاه محقق اردبيلي تفاهم نامه همكاري با دانشگاه علوم كاربردي ساكسيون هلند نيز منعقد كرده بود .
برگزاري دوره هاي مشترك ، راه اندازي آزمايشگاه ، برگزاري سمينارها و دوره هاي دانش افزايي از طريق ايجاد ارتباط با سطوح مرتبط مانند گروه آموزشي يا دانشكده از طريق مسوولان گروه ها و دانشكده ها از جمله مفاد اين تفاهم نامه بود.
دانشگاه محقق اردبيلي در سال 1357 با نام آموزشكده كشاورزي و با پذيرش 38 دانشجو در رشته كشاورزي عمومي فعاليت هاي آموزشي خود را آغاز كرد.
اين مركز آموزش عالي در سال 1371 از دانشگاه تبريز منتزع و مدتي به صورت مجتمع آموزش عالي به فعاليت خود ادامه داده و در سال 1372 با تبديل آن به دانشگاه با عنوان دانشگاه محقق اردبيلي موافقت شد.
تا سال 1378 در ساختار تشكيلاتي اين دانشگاه فقط 16 گروه آموزشي مصوب وجود داشت.
اين دانشگاه در 201 رشته تحصيلي داتشجو پذيرش كرده و حدود 11 هزار نفر دانشجو دارد كه در 11 دانشكده مشغول به تحصيل هستند.
از اين تعداد 40 رشته آن در مقطع دكتري ، 84 رشته آن در مقطع كارشناسي ارشد و بقيه در مقطع كارشناسي و كارداني است.
6018/6016
همكاري دانشگاه محقق اردبيلي با مراكز دانشگاهي تركيه و جمهوري آذربايجان
۲ اسفند ۱۳۹۳، ۱۸:۰۸
کد خبر:
81514882
اردبيل - ايرنا - سرپرست دانشگاه محقق اردبيلي از افزايش همكاري هاي دانشگاه محقق اردبيلي با مراكز دانشگاهي تركيه و جمهوري آذربايجان خبر داد.