۹ فروردین ۱۳۹۴، ۱۲:۲۴
کد خبر: 81554035
T T
۰ نفر
امام جمعه دزفول:مقاومت مردم دزفول در دوران دفاع مقدس به عنوان سند افتخار ملت ايران مستندسازي شود

دزفول - ايرنا -امام جمعه و رييس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان دزفول گفت:ايستادگي و مقاومت مردم دزفول در دوران دفاع مقدس به عنوان سند افتخار ملت ايران بايد مستند سازي شود.

به گزارش ايرنا ، حجت الاسلام سيدمحمدعلي قاضي دزفولي عصر شنبه در نشست ستاد بزرگداشت چهارم خرداد روز ملي پايداري و مقاومت مردم دزفول افزود:نماد مقاومت مردم دزفول در هشت سال جنگ بايد در قالب كتاب ، فيلم و نشر در رسانه ها به نسل جوان منتقل شود.

وي در اين نشست كه با حضور جمعي از سرداران دوران دفاع مقدس و فرماندار دزفول در محل ستاد نماز جمعه اين شهر برگزار شد از چهارم خرداد به عنوان ظرفيتي بزرگ براي تقويت وحدت و همدلي نام برد و افزود:اسناد مهم هشت سال دفاع مقدس كه از مقاومت مردم و رزمندگان دزفول در مركز فرهنگي دفاع مقدس اين شهرستان جمع آوري شده است بايد در قالب آثار مكتوب از جمله كتاب،فيلم و ديگر ظرفيت هاي هنري به نسل جوان منتقل شود.

فرمانده لشگر هفت ولي عصر (عج) خوزستان در دوران دفاع مقدس نيز در اين نشست در سخناني گفت:چهارم خرداد روز دزفول تنها نامي در تقويم ملي نيست بلكه فرصتي براي تعميق مسائل فرهنگي ، معنوي و ارزشي در جامعه به ويژه براي نسل جوان است.

سردار عبدالمحمد رئوفي نژاد گفت:براي ثبت و ماندگاري ارزش هاي دفاع مقدس بايد اين ارزش ها را براي نسل حاضر و آينده تبيين كرد.

وي مقاومت مردم دزفول را يكي از شاخص هاي مهم و ارزشمند اين شهرستان در دوران دفاع مقدس نام برد و گفت:ثبت و ماندگاري دزفول به عنوان پايتخت مقاومت ايران اسلامي را بايد از رزمندگان و فرزندان اين شهرستان جستجو كرد.

سردار رئوفي نژاد با بيان اينكه چهارم خرداد نبايد تنها در قالب نامي در تقويم ملي محدود شود تصريح كرد:براي معرفي هر چه بهتر ايستادگي و مقاومت مردم دزفول در دوران دفاع مقدس بايد از همه ظرفيت ها استفاده كرد.

اين فرمانده ارشد دوران دفاع مقدس همچنين گفت:با نگاه راهبردي ستاد چهارم خرداد بايد تلاش كرد از همه ظرفيت ها براي معرفي مقاومت و ايستادگي مردم دزفول استفاده كرد.

سردار كلولي از ديگر سرداران دوران دفاع مقدس نيز در اين نشست گزارشي از فعاليت هاي ستاد بزرگداشت چهارم خرداد در تهران ارايه كرد و بر ضرورت برنامه ريزي دقيق ستادهاي دزفول و تهران براي هر چه با شكوه تر بر گزار كردن روز چهارم خرداد روز ملي پايداري و مقاومت تاكيد نمود.

فرماندار و رييس ستاد گراميداشت چهارم خرداد دزفول نيز گفت:مقاومت مردم دزفول با توجه به گنجينه ارزشمند آن قابل عرضه در سطح بين المللي است.

حبيب اله آصفي از برگزاري جشنواره هاي ملي و بين المللي در زمينه ادبيات پايداري ، موسيقي رزمي ، بزرگداشت مادران و فرزندان مقاوم اين شهر به عنوان برنامه هاي گراميداشت چهارم خرداد نام برد.

به پاس ايستادگي و مقاومت مردم دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس ، چهارم خرداد در تقويم ملي به نام روز دزفول نامگذاري شده است.

مردم دزفول كه با تقديم دو هزار و 600 شهيد نقش مهمي در پشتيباني از رزمندگان در دوران دفاع مقدس داشتند به رغم بمباران هوايي ، زميني و اصابت 176 موشك دوربرد اين شهر را تخليه نكرده و همچنان به پشتيباني از رزمندگان پرداختند.

6068