به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا خردمند روز یکشنبه در نشست ستاد چهارم خرداد دزفول در سالن فرمانداری این شهرستان، چهارم خرداد را یکی از مهمترین برنامه های دزفول عنوان کرد و افزود: چهارم خرداد به عنوان روز مقاومت و پایداری در تقویم ثبت شده که افتخاری برای دزفول است تا بتوانیم فرهنگ مقاومت و ایثار را از این شهرستان به تمام دنیا تبلیغ کنیم.
وی ادامه داد: جانفشانیهای مردم دزفول را باید به خوبی به نمایش بگذاریم لذا باید از تمام ظرفیتها استفاده و برنامههای متفاوتی اجرا شود.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول پیشنهاد کرد سرودی با مضمون مقاومت و پایداری دزفول اجرا و در برنامههای ملی در مراسم چهارم خرداد روز دزفول گنجانده شود.
وی خواستار استفاده از هنر در برنامههای چهارم خرداد شد و افزود: انجمنهای هنری برای معرفی مقاومت دزفول فعال شوند البته افتتاحیه هایی نیز برای این مناسبت در نظر گرفته شده است.
خردمند با بیان اینکه میتوان از سفر رییس جمهور نیز در این راستا بهره گرفت، گفت: چهارم خرداد را باید با محوریت مقاومت در روزشماری معرفی کرد.
وی افزود: باید برنامهها از حالت سنتی خارج و طی روزشماری که در نظر گرفته میشود، نقش امدادگران، زنان، رسانه، هنر و مراکز علمی در مقاومت و پایداری جلوی دوربین بروند و معرفی شوند.
سرهنگ بهروز حکمت پور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز در این نشست گفت: همایش چهارم خرداد با محوریت سپاه و سخنرانی یک مسوول کشوری در حسینه ثارالله برگزار میشود.
یکی از اعضای شورای اسلامی شهر دزفول نیز با بیان اینکه بزرگداشت روز دزفول نباید فقط مختص مردم این شهرستان باشد، گفت: چهارم خرداد اسوه مقاومت مردم ایران و یک روز ملی است که باید این موضوع جا بیفتد.
علیرضا زمانی راد افزود: خواسته مردم خوزستان به مناسبت سوم و چهارم خرداد، دیدار با مقام معظم رهبری است که باید تلاش کرد این دیدار در تقویم دیدارهای رهبر معظم انقلاب ثبت شود.
وی مقاومت مردم یمن، لبنان و سودان را از ثمرات مقاومت مردم خوزستان و دزفول دانست و افزود: سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر، چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری دزفول و پنجم خرداد سالروز آزادسازی جنوب لبنان است که باید به صورت جهانی به این مقاومتها توجه شود.
این عضو شورای اسلامی شهر دزفول اظهارکرد: باید جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی در طول سال درنظر گرفته و در زمانهای مختلف برگزار شود.
مجتبی صادق جولا معاون فرهنگی شهرداری دزفول نیز گفت: برگزاری جشنهای خیابانی، آذین بندی شهری، دوچرخه سواری در پارک بعثت، روایتگری دفاع مقدس و راه اندازی اتوبوس گردشگری و جشنواره عکس از جمله برنامههای شهرداری است.
وی افزود: همه شهرستان از جمله شهرهای اقماری باید برای این روز برنامه داشته باشند و تمام ظرفیتهای تبلیغی و تجاری را برای جریان سازی چهارم خرداد استفاده کنیم.
علیرضا چرخابی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول نیز گفت: برای معرفی شهرستان دزفول از هنرمندان استفاده میشود.
وی با بیان اینکه برنامه های فرهنگی هنری ویژه ای برای گرامیداشت روز دزفول تدارک دیده شده است، گفت: باید چرایی روز چهارم خرداد برای همه تبیین شود.
وی افزود: سال گذشته برخی افراد دغدغه این را داشتند که این روز در برخی تقویمها ثبت نشده، به همین منظور با وزیر مکاتبه و پیگیری شد تا تغییرات براساس اطلاعات سامانه شورای فرهنگ عمومی اعمال شود؛ با پیگیریهای انجام شده تاکنون موردی از چاپ نشدن این مناسبت در تقویم مشاهده نشده است.
چرخابی بیان کرد: هماهنگی بین دستگاه ها برای برگزاری برنامه ها مهم است تا برنامههای قوی و منسجمی برگزار شود.
محمدرضا صفارپور از مرکز فرهنگی دفاع مقدس نیز گفت: سه نماهنگ و ۲ مستند تهیه شده که در برنامههای شهرهای مختلف پخش میشوند.
وی افزود: در ۶ شهرستان و ۵ استان با حمایت بنیاد چهارم خرداد ویژه برنامه ای به مناسبت مقاومت مردم دزفول برگزار میشود.
صفارپور اظهار کرد: چاپ سه کتاب و توزیع در همایشهای مختلف و توزیع پوستر چهارم خرداد توسط هنرمندان دزفول از دیگر برنامههای این مناسبت است.
به پاس قدردانی از رشادت و فداکاری مردم دزفول در دوران هشت سال جنگ تحمیلی، چهارم خرداد به عنوان روز مقاومت و پایداری- روز دزفول در تقویم کشورمان ثبت شده است.
شهرستان دزفول ۲هزار و ۶۰۰ شهید تقدیم کرده است.
نظر شما